Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów,

Poruszam kolejną sprawe,która ostatnio wyszła w moim autku.Po nagrzaniu się samochodu podczas kręcenia kieronicą słychać dziwne dzwięki-dla mnie jak delikatne coś ocierało sie o siebie ?!! Występuje jedynie przy skrętach kierownicą.

Czy to może być coś niepokojącego? Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem?

Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów,

Poruszam kolejną sprawe,która ostatnio wyszła w moim autku.Po nagrzaniu się samochodu podczas kręcenia kieronicą słychać dziwne dzwięki-dla mnie jak delikatne coś ocierało sie o siebie ?!! Występuje jedynie przy skrętach kierownicą.

Czy to może być coś niepokojącego? Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem?

:search: viewtopic.php?f=73&t=100736 :norty:

pozdrawiam Konrad
Opublikowano
U mnie też kierownica wydaje dźwięki przy kręceniu ale z tego co wiem to chyba typowe w tych samochodach;)

pozdro

W temacie wskazanym prze kondzia na pierwszej stronie zacytowałem biuletyn serwisowy od BMW, w którym opisane jest ze szczegółami co robić. No chyba, że tobie też nie chce się przetłumaczyć z angielskiego- to do ASO.

Opublikowano

No dzieki. Ja nawet nie próbowałem z tym nic robić bo tego praktycznie nie słychać więc to olewam.

Nie wiem po co ta uszczypliwość.

pozdro;)

Opublikowano
No dzieki. Ja nawet nie próbowałem z tym nic robić bo tego praktycznie nie słychać więc to olewam.

Nie wiem po co ta uszczypliwość.

pozdro;)

Aaaa......przepraszam bardzo, uszczypliwość była do kolegów z tamtego tematu :mrgreen: