Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam aktualnie mieszkam w Uk i mam bmw 7 e65 ale nie długo wracam juz do kraju i chciałem sobie kupić e46 330 taka 2001-2003 rok w cupe .. Ojentuje sie ktoś jak wyglada z przełożeniem tego wszytkiego czy moze ktoś juz to robił i może polecić kogoś . Bede wdzieczny za informacje

Panie Władzo jechałem szybko gdyż................poprostu lubie zapi....alać

http://images45.fotosik.pl/1795/d7228bb9e9fd6984m.jpg

Opublikowano
dobre coupe z 3l silnikiem w Polsce za 25tys? to lepiej odpuść sobie. W Anglii nie masz takiego strachu, że każdy chcę Cie wyrc**ć.I masz pewność że samochód nie jest po 5 stłuczkach, 2 wypadkach. Masz pewność że jest to jeden samochód od początku do końca. Wybór należy do Ciebie
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=134590 Zapraszam do oceny mego samochodu:)
Opublikowano
No tak ale auto mnie wyjdzie kolo 18 tys plus 6 tys i plus rejestracja tlumaczenie dokumentow wyjdzie 25 to juz chyba polska kupie

za 25 tys nie kupisz nic z silnikiem 3.0

Opublikowano
Witam aktualnie mieszkam w Uk i mam bmw 7 e65 ale nie długo wracam juz do kraju i chciałem sobie kupić e46 330 taka 2001-2003 rok w cupe .. Ojentuje sie ktoś jak wyglada z przełożeniem tego wszytkiego czy moze ktoś juz to robił i może polecić kogoś . Bede wdzieczny za informacje

ale nie napisałeś co to ma być benzyna czy diesel ????

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Fotele też do zmiany, gdyż fotel pasażera(euro) posiada dźwignię do podnoszenia fotela przez kierowce. Ostatecznie możesz z tym jeździć, ale... :?
Opublikowano
Dźwignię/rączkę do odchylenia fotela co umożliwia wsiadanie do tyłu. rączka ta jest po obu stronach oparcia fotela pasażera
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
6tys z częściami? jeśli tak to jest to za darmo....

Nie masz chyba bladego pojęcia co musisz wymienić i jaki nakład pracy włożyć. W dodatku te 6kzł z robocizną to chyba pakiet przekładkowy "ekonomiczny".

No tak ale auto mnie wyjdzie kolo 18 tys plus 6 tys i plus rejestracja tlumaczenie dokumentow wyjdzie 25 to juz chyba polska kupie

"Chyba" jednak nie bardzo bo na rocznik 2000 to nawet nie starczy.

Opublikowano

Kompletna przekładka do e46 w sedanie kosztuje ok 2000zł ( tzn deska bez poduszek, dywaniki przód, przekładnia kierownicza, przewody hamulcowe , wszystkie plastiki itp, jesli masz lampy na xenonie mogą zostac gdyz sa wyposażone w przełącznik ruch lewo lub prawo stronny

Oczywiście trzeba doliczyc koszty robocizny

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kompletna przekładka do e46 w sedanie kosztuje ok 2000zł

Rok temu jak rozmawiałem z 'rozbieraczami' aut to pod wrockiem za zestaw przekładkowy chcieli 6kzł