Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam!gdy wejde w ustawienia pojazdu -> światła i chce ustawić odprowadzanie do domu, to po zmianie czasu znowu się cofa na standardowe 40s i nie ma żadnego odprowadzania, w ogóle żadna funkcja z zakładki światła mi wraca po przestawieniu na poprzednią funkcje - a pala się jako aktywne (bo np pdc nie mam i jest nieaktywne) czy to normalne, że jeśli nie mam ringów ani pakietu oświetlenia to nawet przez halogeny nie mogą potem oświetlać przestrzeni wokół auta?
Opublikowano
W takim wypadku odprowadzanie do domu tyczy sie czasu wlaczenia lampki w samochodzie. Halogeny nie beda sie wlaczac, zreszta ringi tez.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano

ustaw te 40s i na wyłączonym silniki mrugnij światłami drogowymi, jeżeli masz odprowadzanie to powinny palić się przez ustawiony przez Ciebie czas...

ja początkowo też ustawiałem wszystko a nie wiedziałem że trzeba je aktywować poprzez mrugnięcie drogowymi :mrgreen:

Opublikowano
przy żadnej kombinacji nie ma efektu:/ może jakas instrukcja krok po kroku, co na ile sek przy wlaczonym czym nalezy zrobic? :P
Opublikowano
Comming Home uaktywnisz tylko na wyłączonym zapłonie + kluczyk wyjęty ze stacyjki. Jeżeli masz dostęp komfortowy, to po wyłączeniu silnika na ciśnij start jeszcze dwa razy bez sprzęgła (aż wszystko zgaśnie i zaświeci się oświetlenie wnętrza). Wtedy robisz "blink" długimi i taadaam :wink:
Opublikowano
Comming Home uaktywnisz tylko na wyłączonym zapłonie + kluczyk wyjęty ze stacyjki. Jeżeli masz dostęp komfortowy, to po wyłączeniu silnika na ciśnij start jeszcze dwa razy bez sprzęgła (aż wszystko zgaśnie i zaświeci się oświetlenie wnętrza). Wtedy robisz "blink" długimi i taadaam :wink:

po tym zabiegu to wszystko mi gra i swieci bez kluczyka do momentu az nie wroce do auta, albo aku nie padnie;p

Opublikowano

To przestaw sobie długość czasu świecenia w ustawieniach.

Z resztą nie rozumiem Twojego problemu... wszystko jest opisane wyżej co masz zrobić, a w dodatku jest INSTRUKCJA OBSŁUGI, w której wszystko jest napisane.. :search:

[EDIT] Masz xenon czy zwykłe lampy?

Pzdr.

Opublikowano
używałem :search: stosowałem się do powyższych instrukcji, instrukcji obsługi i nic, chyba nie mam aktywnej tej funkcji jednak. aha i jak pisałem wyżej jak przestawiam czas to i tak wraca na 40s, a lampy mam zwykłe