Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiem ,że to może nie do końca ten dział , ale tutaj spotka się to z większym zainteresowaniem. Głupie babsko w korku chcąc wpuścić kogoś przed siebie , z lewego pasa cofnęła w mój zderzak :) mimo ,że znajdowałem się na prawym pasie. Ryski są naprawde nie wielkie , ale dość głębokie i do polerki się nie nadają. Muszę zderzak pomalować. Z tym,że chciałbym zrobić to dobrze. Możecie kogoś polecić ? Oczywiście powód malowania przed malowaniem warto chyba będzie uwiecznić , co by nikt później nie kręcił nosem , że auto nie wiadomo co przeszło.
Opublikowano

I tak będzie że był walony :) o to się nie przejmuj - a na poważnie może lepiej spróbować zestawu naprawczego BMW ? Koszt 56PLN (tyle płaciłem za swój titansilber) i zamaskowałem odpryski po kamieniach na zderzaku. W zestawie lakier baza + bezbarwny.

Sugeruję bo nie widzę uszkodzenia

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
Popieram przedmówcę. Zrobiłem to samo. W zestawie masz wtedy lakier bazowy i lakier bezbarwny na wierzch. Takie dwie małe tubki z pędzelkami.

BMW to jest to co lubię najbardziej! Freude am Fahren!

http://img.userbars.pl/120/23959.gif

http://img153.imageshack.us/img153/6728/aaad.jpg

Opublikowano
odrobinę źle to ująłem. Nie wielkie zn cieniutkie , ale niektóre z nich dość głębokie. i jest ich dość sporo , wrzucę jakoś foto. A bawił się ktoś polerką mechaniczną ? bo może by tak spróbować to przepolerować i zobaczyć ile z tych drobnych rysek zostanie , i wtedy ocenić czy to malować. Mam takową polerkę , tylko wiem że przy nie umiejętnym jej używaniu porobię bączki. W jaki sposób i jaką pastą mógłbym to spróbować przepolerować?