Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie jak w temacie, jest co prawda ASO Tłokiński ale opinie na temat tej firmy i jej fachowości są niezbyt pochlebne, dlatego szukam alternatywy dla aso
Opublikowano

Zadzwoń do Braci Jagieło na ul.Św Teresy.

Są najlepsi jeżeli chodzi o BMW w Łodzi.

TEL 426536039

Robią tylko BMW nie są tani i mają długie terminy.

Pozdro.

Opublikowano
Czy taki przegląd całkowity to może być jakaś stała procedura bmw? Czy to tak sobie sprawdzają co im tam do głowy przyjdzie? Mam mieszane uczucia bo kiedyś sprzedawałem jedno bmw, było generalnie w kiepskim stanie, ale sprzedawałem bardzo tanio z tego powodu, klient zażyczył sobie przegląd w aso, myslałem że mu powiedzą że do robienia jest masa rzeczy, ale właściwie się do niczego nie przyczepili, a ja wiedziałem że trzeba zrobić to i tamto, i to były sprawy ewidentne, ale jak serwis powiedział to święte, nie protestowałem... W związku z tym zastanawiam się nad sensem takiego przeglądu, tzn. czy faktycznie w takim aso znajdą mi jakąś z pozoru nie widoczną wadę jak np. jakieś niedomagania asb, lub inną nie rzucającą się w oczy niesprawność silnika, pomijam ewidentne niedomagania. Oczywiście mówie o ew. kiedy samochód nie wzbudza żadnych podejrzeń, jest pewność co do przebiegu itp.