Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, auto stoi z przebiegiem 2 km (nówka sztuka) ale jakos nie widze tych klap sterujących za "atrapą chłodnicy"-one się "uaktywniają" (wysuwają) dopiero po w lączeniu auta? Wydaje mi sie, że w moim poprzednim aucie ("1"ka) były cały czas widoczne a jedynie zmieniały położenie (domykaly się lub otwierały). Teraz widze tylko atrapę chłodnicy i zaraz za nia chłodnicę. Może miec to cos wspólnego z tym,że np auto jest jeszcze w trybie przedsprzedażowym i nie przeszło serwisu przedsprzedażnego?

Pozdrawiam-MIK

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Sam też nie mam klapek za nerkami-mam 118d z marca 2009-kupiona u dealera ex-Ag, zdziwiłem się tym faktem-a uwagę na to zwrócił mi kolega, który ma te klapki i auto z 2008r-120d.U dealera w 118d z 2010-wystawowej też nie ma tych klapek. :shock:
Opublikowano
A po zapaleniu silnika-nic tam się nie wysuwa? ;)

W moim przypadku nic się nie wysuwa, klapki po prostu są albo ich nie ma. Wychodzi na to, że od któregoś miesiąca nie są montowane-w kilku X6 z roczników 2010 też klapek nie było. Być może będę dzisiaj u dealera to sprawdzę/zapytam jak to wygląda.

Opublikowano

klapek brak - nie sa montowane (CHYBA) od momentu wprowadzenia sloniwatych lusterek bocznych, czyli mniej wiecej 09/09.

vazq~

~ The Gator Nation ~