Skocz do zawartości

E91 - 330dA Jareckitdci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Srebrna to obecna, czerwona jest ex :) mam nadzieję że admin wybaczy :)

http://img522.imageshack.us/img522/6813/e30o.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/8009/img3318mw.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/821/img3308ta.jpg

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 11,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kurcze jak ja bym chciał w końcu kupić tę moja wymarzoną e30-tkę, a wy tymi fotkami tylko mnie drażnicie :mad2:
Opublikowano
  • Autor
Coraz trudniejszy temat... Ceny w Niemczech już są wysokie, w Polsce raczej można zapomniec o kupnie ładnej. Wertuj mobile.de czasami wypływa jakiś rodzyn, ale już dawno nie widziałem żadnej w rozsądnej cenie czyli do 5 tys euro. Ładne zaczynają się od 7... :|

Opublikowano

Wiem wiem :search: ,

Tylko ja mam 3 warunki co do e30-tki:

- rocznik 1985

- cabrio lub baur

- silnik 2,5l

Czyli jeszcze gorzej :cry2:

Cena do 20 tys.zł + renowacja

Opublikowano
Jareckitdci mów ile i dobijamy targu :wink: :lol: :zlosc:

http://img408.imageshack.us/img408/6363/individualvisualizer3to.jpg

¿Te gusta conducir?

The Ultimate Driving Machine

Freude am Fahren

Opublikowano
  • Autor
Nie sprzedaję suczki, bo znaleźc taką drugą jest naprawdę ciężko. Mam już ją cztery lata, jeżdże tyle co kot napłakał ale stoi i czeka na to aż bedzie ich jeszcze mniej :) Czerwoną sprzedałem 6 lat temu i srebrnej szukałem 2,5 roku - ale było warto: 140 kkm, jedna ręka, orginalny lakier na każdym elemencie (oprócz przedniego spoilera), mechanicznie perfect, środek w zasadzie bez śladów używania. Jak ja kupowałem od Niemca, to powiedział żebym sobie hotel wziął i poczekał z powrotem bo w nocy ma padac, a jego deszcz złapał tym samochodem tylko dwa razy od nowości :shock: Pojawiła sie na mobile.de i po kilku minutach zadzwoniłem do gościa - powiedział, że już miał kilka telefonów (nawet z Grecji) i raczej nie bedzie problemu ze sprzedażą. 15 minut drapania w głowę skąd wziąc o 22 tyle euro i o 23 już siedziałem z bratem w samochodzie :) 7 rano stałem pod bramą i powiedział, że na 100% dziś by już jej nie było. Tak niestety się kupuje ładne E30...

Opublikowano
Wierzę, wierzę i dlatego pytałem z przymrużeniem oka :wink: Ja swojego Individuala też wyszperałem w takich realiach, totalnych maniaków, tyle, że jest to historia, nazwijmy to, współczesna. Czas w Twoim przypadku działa na korzyść :) im więcej lat upłynie tym lepiej. Myślę nad jakąś E30, a najlepiej w cabrio, ale pewnie skończy się na jakimś E36 do zabawy. Jeszcze jedno, gdyby ktoś namawiał Cię na sprzedaż nie daj się :cool2:

¿Te gusta conducir?

Freude am Fahren

Opublikowano
Ajj piekna. Chociaż kolor czerwony chyba mi się bardziej podoba :) Ale obie śliczne, już też od dłuższego czasu rozglądam się za taką. Ale chcę Cabrio i najlepiej 325. :lol:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Moderator wybacza ale wolałbym żebyście nie robili off topa w kierunku E30, jak chcesz mogę wydzielić posta i wrzucić go do galerii E30 i tam dobijajcie targu :mrgreen: :cool2:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
  • Autor
Reszta fotek dla zainteresowanych w dziale Galeria E30 viewtopic.php?f=133&t=146752

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Koledzy: auto jest wystawione do sprzedaży. Polecam każdemu kto szuka auta w naprawdę doskonałej kondycji i oczywiście z fajnym wypasem :cool2:

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C18000472

Opublikowano

no to szkoda :cry2: :cry2:

fajne auto :cool2: osoba, która się zdecyduje będzie zadowolona z nabytku :cool2:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
To co, może jednak dobijemy targu z tą drugą? :lol:

¿Te gusta conducir?

Freude am Fahren

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Może chcesz zamienic na e92? Ja własnie potrzebuje kombi... A cena taka sama :)
Opublikowano
  • Autor
Na co planujesz zmienić??

Jak się sprzeda to coś wymyśle, ale postaram się nie zawieźć :)

Opublikowano
  • Autor
Może chcesz zamienic na e92? Ja własnie potrzebuje kombi... A cena taka sama :)

Nie bardzo lubię jak fura ma trzy pedały - wolę automat. A poważnie: też będę zmieniał na nadwozie bardziej użyteczne niz coupe :)

Opublikowano
  • Autor
To co, może jednak dobijemy targu z tą drugą? :lol:

:nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie:

Tamta jest nietykalna :)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Śmierdzi mi tutaj x5 lub x6 :norty:
Opublikowano

Mi się wydaje, że X5 X6 raczej nie, bo kolega ma podpis: Seria 3 - 4ever :) :norty:

Prędzej pewno coś po lifcie z seri e9x chyba, że w rozumieniu 3-jki jest też nowe X3 - zgadłem :8) ?

Opublikowano
  • Autor
No 325i E30 jest rzeczywiście 4ever ;) X6 mi nie pasuje, ale X5 4,0d już jest jak najbardziej słuszne - zobaczymy co się wykluje z pomysłu zmiany fury :)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Heheh, a nie mówiłem? :)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, auto wczoraj zmieniło właściciela i muszę wymazac kilka linijek z podpisu... Po długotrwałym drenażu wszystkiego co możliwe w aucie (dwa razy serwis, blacharz-lakiernik i inne ekspertyzy) dobiliśmy targu - od wczoraj nowy własciciel docenia walory 330d z dobrym wypasem. Wszystkim którzy wątpili w słusznośc ceny tego samochodu: rzeczywiście cena była z wyższej półki - jednakże dzwonili klienci którzy dokładnie wiedzieli czego szukają, wiedzieli co to za auto i byli gotowi zapłacic odpowiednio więcej niż za większośc "ulepów" na rynku. Panowie w ASO powiedzieli zgodnie, że dawno nie zdarzył się tak zdrowy używany samochód, a ostatnio klienci wpadli na przeglad przedsprzedaźny i fura miała wspawane dwie cwiartki :shock: - na rynku jest róznie. Z kilku poważnie zainteresowanych, dogadałem się z człowiekiem który wygladał na najbardziej rozsądnego, jednocześnie miałem pewnośc że nie jest żadnym rzeźnikiem i nie szuka mocnego auta żeby palic kapcie tylko będzie o nią dbał. Życzę mu bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy - byc może nawet będzie tu chciał zagladac :cool2:

Strzałka - czerwone E30 szykuje sie również do zmiany własciciela. Gadałem z nim wczoraj i łamie się w tej decyzji ;)

Opublikowano

GRATULUJĘ (ja zawsze gratuluje kupna i sprzedaży :mrgreen: )

Też mam to samo zdanie, że jeśli jest się pewien tego co się ma to za pól darmo nie ma co oddawać :cool2:

To co teraz planujesz zakupić :norty: :?:

Opublikowano
  • Autor

Chodzi mi po głowie jakieś ładne F11, ale serce mam w stronę E90 LCI. Ostatnio ładne widziałem tu: :norty:

http://moto.allegro.pl/bmw-m3-dkg-faktura-vat-i1549578341.html