Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam bmw e34 525i rok 1991 amerykańska wersja. Mam pytanko bo padła mi skrzynia automatyczna, czy moge włożyć inna skrzynie europejska czy na komputerze będą jakieś błędy?? i Czy nie trzeba zmienieć programu?
Opublikowano
czy moge włożyć inna skrzynie europejska czy na komputerze będą jakieś błędy?? i Czy nie trzeba zmienić programu?

1.Możesz,ale jeśli nie masz o tym pojęcia co wywnioskowałem po Twoim poście-oddaj specjalistom :wink:

2.Nie będzie, a przynajmniej nie powinno być, a nawet jeśli będą zrobisz reset kompa i po sprawie.

3.A jaki program chciałbyś zmienić?

Z tego co mi wiadomo automaty były dwa (o dwóch symbolach), sprawdź jaki masz model skrzyni i po prostu kup taki sam.

A i zmień temat bo nijak się on ma do tego o co pytasz i nawet jeśli ktoś będzie chciał Ci pomóc ciężko mu będzie tu trafić :wink:

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam

Opublikowano
Były tylko firmy ZF i GM.Jeżeli jesteś laik w temacie automat,to oddaj do zakładu który specjalizuje się w automatach bo nie koniecznie to wina skrzyni.Być może padł sterownik lub wyciekł olej ze sprzęgła