Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy moze mi ktos wyjasnic dlaczego tak rzadko w Touring'ach wystepuja takie lampy tylne jak w ponizszm ogloszeniu:

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vs4xxgjmomii

Sam mam auto po lifcie a lampy tyl mam takie jak przed liftem - ale z tego co widze na drogach bardzo rzadko spotyka sie ten dugi (moim zdaniem ladniejszy) typ lamp.

Opublikowano
Z tego co mi się wydaję, to jeżeli chodzi o lampy tylne, lampe stop i kolor przednich i bocznych kierunkowskazów to nie ma znaczenia czy przed czy po lifcie. Są i przedliftowe E46 z białymi kloszami. Pomarańczowe wychodziły w serii, a białe jako wyposażenie dodatkowe z dopłatą. Dlatego więcej jest samochodów z pomarańczowymi kloszami.
Opublikowano
O kolorach wiem. Chodzi mi o wzor. Ten z fotki ma taki sam wzor jak lampy po lifcie w sedanie (kierunkowskaz po srodku lampy).
Opublikowano
Uuu LA LA!!! :clap: generalnie jestem przeciwnikiem "turasów", ale konkretnie TEN przekonał mnie do siebie!!! Piękna ta lampa poliftowa na nim i ten lakier :clap:
Opublikowano
Zgadza sie, kolor, lampa, obnizony i felgi oryginalne bez zadnych wodotryskow - piekna jest :)
Opublikowano
no właśnie! słuszna uwaga! :cool2: fele styling 44 dla touringa są w moim przekonaniu najlepszym wyborem jaki może być! heh tak mi się podoba, że ściągnąłem tą fotkę do siebie :)
Opublikowano
Hehe, dokladnie! nie wiem tylko co myslec o tych matowych nerkach :?: No i jak juz sie czepiac to cos slabo spawsowana maska z blotnikiem :mrgreen:
Opublikowano
Wracając do tematu lamp: moim zdaniem są nieoryginalne. Nie mam 100% pewności, ale wydaje mi się, że tylne lampy w touringu przed liftem i po były zawsze takie same jak chodzi o układ świateł, a wersja ze zdjęcia jest podrabiana pod poliftowego sedana.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
Kurde moze cos w tym jest, ze lampy tyl po i przed liftem byly takie same, bo te ze zdjecia widzialem tylko kilka razy. Jaka szkoda, ze nie zrobili liftu lamp na takie jak ze zjecia :cry2: Zupelnie mlodszy tylek :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wracając do tematu lamp: moim zdaniem są nieoryginalne. Nie mam 100% pewności, ale wydaje mi się, że tylne lampy w touringu przed liftem i po były zawsze takie same jak chodzi o układ świateł, a wersja ze zdjęcia jest podrabiana pod poliftowego sedana.

Zgadzam się ;) w e46 touring nie oferowano takich lamp fabrycznie (z tego co się orientuję to także w coupe). Więc mamy doczynienia z zamiennikami :wink: bardzo fajnymi swoją drogą;)

Opublikowano (edytowane)
i dlatego gdybym był na miejscu posiadaczy "turasów" od razu zamawiałbym komplet dla siebie :wink: pozdr Edytowane przez yoshimura01
Opublikowano

Nie no. Lampy wyglądają jak od ASTRY!!!

Są podobne gdzieś tam, ale z paskiem białym na dole. Te wyglądają duuuużo lepiej.

Choć i tak chciałbym fabryczne przyciemniane ;P

Opublikowano
Te lampy z tego pierwszego linku do compacta rzeczywiście nie wyglądają za specjalnie i trochę przypomina to Astrę.

http://img200.imageshack.us/img200/2941/zdjcie0196001320x200320.jpg

...na tym osiedlu

gdzie BEEMKA jest

prawie jak BENTLEY...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Taka mieszanka poliftingowych e46 sedana(rozmieszczenie kolorów)/coupe(diody) oraz poliftingowych e39(światłowody) :wink: jeżeli są porządnie wykonane to myślę że mogą ciekawie wyglądać.