Skocz do zawartości

320d - wymieniony wtrysk sterujący co dalej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie otóż pare dni temu byłem na warsztacie i miałem wymieniany wtrysk sterujący i teraz moje odczucia:

-auto nie ma błędów

-gosc pokazywał na kompie jakies odczyty z wtrysków i wszystko niby hula

-silnik pracuje równiej i ciszej /nie klekocze/

-jakby mniej pali

lecz mam wrażenie jakby stracił na mocy czy to możliwe??? powinno byc chyba odwrotnie??

co wy na to??

Opublikowano

dzieki za pomoc

qrcze oddałem autko do goscia w gdańsku oliwie którego zachwala pół trójmiasta czyżby zapomniał? :duh:

podjade niebawem może coś wymyśli

Opublikowano
gosc robi tylko bmki a wczesniej pracował w sewisie bmw :D

serwis bmw też nie jest wyznacznikiem , i czasami sami siebie ośmieszają , ale nie o tym temat..

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
jakie miałeś oznaki padniętego wtrysku? Czy miałeś go popsutego tylko elektronicznie czy także i mechanicznie nie zachowywał swoich właściwości, chodzi o to czy ci lał?

Pozdrawiam,

Maciek

Sprzedaje swoją perełkę, jak ktoś zainteresowany to pw.

Opublikowano
bez urazy, ale skoro TAKI fachman nie wie [albo mu się zapomniało], że po wymianie wtryskiwacza/y bezwzględnie należy zresetować ustawienia to ja już bym miał ograniczone zaufanie co do jego "fachowości"... czy została sprawdzona rezystancja cewki wtryskiwacza??
  • 9 miesięcy temu...