Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
baterie możesz zmienic po uprzednim zdjęciu tego prostokącika z tyłu pilota i odkręceniu dwóch malutkich wkrętów o krzyżowej główce...mam ten sam problem, lecz u mnie się świeci kontrolka na pilocie, ale słabo i niestety wymiana baterii nie zrobiła żadnej różnicy...Pozdrawiam i życzę rozwiązania problemu z opisem na tej dyskusji:)
Opublikowano

no i kwas... jakiś matoł poniżej iQ goryla kiedys wymienial baterie w moim pilocie, niestety nie wiedzial jak to sie robi w ogole i rozerwal go i jest caly poklejony, nie da sie ani totalnie zdjąć klapeczki od tylu ani na hama ani rozpolowic go na haama i potem pokleic...nic..... ktos utopil go w kleju kiedys chyba i teraz mozna sobie rozrywac po kawaleczku go najwyzej, szkoda gadac, szkoda ze tacy ludzie na swiecie istnieją i jezdzą bmkami bo psują nasz wizerunek, ale mniejsza o to, trzeba isc dalej z problemem...MIANOWICIE:

baterii nie wymienie, podejrzewam ze skoro mi auto odpala i ręcznie się otwiera tylko zdalnie nie chce to poprostu pewnie wymiana baterii i zakodowanie przynioslo by pozytywny skutek, lecz nie zrobię tego z przyczyn powyzej opisanych ;) co proponujecie co mam teraz zrobic? jakie kroki podjąć?? chyba nie da sie kupic tanio kluczyka wyrobic grotu i zaprogramowac sobie go tak jak na rysunku wczesniej nowego kluczyka tylko impreza jest chyba nieco drozsza i dluzsza.... ???? radyyy prosze o RADY ; /