Skocz do zawartości

Problem z kierunkowskazami...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z kierunkowskazamiWitam mam E36 coupe i nie wiem dlaczego ale jak włącze kierunek w prawo zapala sie na stałe i non stop świeci nic nie tyka tylko swieci stałym swiatłem tak jak by sie cos zawieszało czasami pomoże włączenie awaryjnych a czasem włączenie kierunku w lewo... a czasami wogóle to nie pomaga

co to moze byc...??? Bardzo prosze o pomoc...

Dzieki i pozdrawiam wszystkich sympatyków BMW :)

Opublikowano
ja mam SEDANA ale to jest akurat to samo a ile moze kosztowac to nie wiem popytaj moze na szrotach lub na giełdzie a ewentualnie zadzwoń do ASO moze nie będzie drogi..
Opublikowano
ok juz sie wyjasnilo dzieks...;)

No super ale może byś tak napisał co w końcu było powodem takiego działania kierunkowskazów :?: :?

Opublikowano

:) fakt sory zawieszal sie przekaźnik kierunkowskazów myślałem że bede musiał go komus dac do rozebrania żeby zobaczył co jest grane ale wystarczyło go pare razy wyjąc i włozyc i po problemie :) mozliwe ze gdzies sie zasniedział

Ps. pewnie kazdy wie który to przekaźnik ale dla tych co nie wiedza jest to najwiekszy czarny przekaźnik w skrzynce :)

POZDR dla wszystkich