Skocz do zawartości

Wahacze bmw e38 tył z nivo i bez, prosze o pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, zabrałem sie za generalke zawieszenia w e38 750, auto ma edc i nivo, mam kompletnie wywalone tylne wahacze te takie w ksztlacie H albo X zalezy jak patrzec no i nowy jeden z opryginalu kosztuje 1400zl szt ale mam znajomego ktory sciaga czesci i auta i ma takie wahacze ale on ma np z 4,4 v8 99r bez nivo ale z edc czy ma to jakies znaczenie czy pasuja bez problemu wahacze bez nivo. prosze o pomoc bo auto bez belki stoi a nie wiem czy zamawiac to czy nie ;/
Opublikowano
Będzie pasował, ale powiedz, jaki przebieg ma to auto, bo moja 750-ka ma prawie 400tys. km, z tego grubo ponad 200tys. przejechane po Polsce, a wahacze są beż najmniejszych luzów. Powiem więcej, moja 740-ka E32 ma 550 tys. z czego 400 po Polsce i tylne wahacze też są jeszcze oryginalne! Jeżeli masz wybite, to auto musi mieć chyba z milion kilometrów :shock:
Opublikowano
u mnie jest 337tys, masz racje tylko ze Ty uzytkujesz auto jak czlowiek i Twoj poprzednik tez a koles od ktorego auto wzialem skatowal ja niesamowicie o czym sie po fakcie dowiedzialem. Nie ma roznicy czy z nivo czy bez??