Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, podpowiedzcie mi prosze jaką strumienice najlepiej wybrac? bo kata nie posiadam a za nie długo przeglad itd, 316i sedan M43 pozdrawiam!!

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Po co Ci strumienica, kup obudowe od kata - samą puszke.

racja. strumienica to lipsztyk.

freude am fahren / fuck downsizing
Opublikowano
Ja wspawalem strumienice w ksztalcie katalizatora,wczesniej mialem nieszczelny uklad i teraz to mozecie mi nie wierzyc ale autko ladniej wchodzi na obroty
Opublikowano
kolego też rozważałem wyniane kata na stumienice ale w w firmie gdzie zajmują się układami wydechowymi odradzili mi taką przeróbkę. podobno głośniej wtedy pracuje cały wydech chodzi o silniki 6 cylindrowe i zbytni to nic nie daje. aż sam byłem zdziwiony ze mi to odradzili
Opublikowano
kolego też rozważałem wyniane kata na stumienice ale w w firmie gdzie zajmują się układami wydechowymi odradzili mi taką przeróbkę. podobno głośniej wtedy pracuje cały wydech chodzi o silniki 6 cylindrowe i zbytni to nic nie daje. aż sam byłem zdziwiony ze mi to odradzili

oczywiście że chodzi głośniej,bo strumienica,puszka po kacie albo rura spełniają to samo zadanie-wypełniają przerwę w wydechu..i nic poza tym.

Ja założyłem tłumik uniwersalny,jest głośniej ale nie tak jak z pustą puszką po kacie.

A little piece of heaven in my hands