Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poszukuję tygodnika "Motor" nr 17-18/2010 z 26 kwietnia 2010r. w którym dołączony był "Poradnik kupującego BMW E46". Chodzi mi o sam poradnik więc mogą być jego skany. Najchętniej odkupiłbym jednak samą gazetkę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A ile dasz, żebym zdekompletował swoją kolekcję?

A dodam, że są to drogie rzeczy :mrgreen:

Opublikowano
Gadasz jak Marian Paździoch :D Jak masz możliwość to zrób skany, będziesz z tego miał DSS-a :mrgreen: A jak nie to pokrywam koszty przesyłki i stawiam Mocnego FULL'a. No dobra... niech będą dwa ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ba, gazety czytać to każdy by chciał, ale robić nie ma komu :lol:

Daj adres (mailowy też) na PW, to wyślę w wolnej chwili.

Opublikowano
jutro w pracy poszukam bo miałem jeszcze jakieś dodatki o kupnie BMW , było tam chyba o całej serii 3 od e36 po e90,e91,e92 i innych modelach
Kamil
Opublikowano
mam też numer motoru z 2010 w którym jest taki opis e36. Mogę przeskanować jak znajdę jakiś odpowiedni sprzęt. A tak swoją drogą, Zielo, może byś dał tutaj te skany w wątku powyżej? Dodam że też mam ten numer motoru z opisem e46, ale wiesz, dla dobra społeczeństwa.... :D
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale tak szczerze nie wiem czy Ci coś pomoże ta gazeta ... jakoś jej poziom merytoryczny nie powala ... wolałem czytać auto technikę , ale z nieznanej mi przyczyny nie mogę jej dostać na żadnej stacji benzynowej i kiosku ruchu ...
Kamil
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Racja, ani wydawnictwo w ogóle, ani sam artykuł wysokich lotów nie trzymają.

A co do samego egzemplarza, to akurat miałem po drodze na pocztę, nie ma sprawy :wink:

Opublikowano
POSIADAM KSIEGE PORAD 'AUTO SWIAT' I TAM INACZEJ PISZA NP O OLEJACH WSZYSTKIE 6 CYLIDDROWE OW40 W MOTORZE 5W40 NO NIECH IM BEDZIE PRAWIE TO SAMO,4 CYLINDROWE OW40 W MOTORZE 10W40 DUZA ROZBIERZNOSC,WSZYSTKIE DIESLE OW40 W MOTORZE TYLKO 3 LITROWE.Druga sprawa nie wszystkie akumulatory byly montowane w bagazniku.I jak tu wierzyc gazetom ?