Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...patrząc na te zdjęcia to "mądry" wypadek ... w najgorszym przypadku cwiartka do wstawienia+zawieszenie ... przy tak małym przebiegu i profesjonalnej naprawie to będzie dobre auto ... oczywiście wszystko zalezy od ceny

pół roku temu było do sprzedania za 49tys

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
...patrząc na te zdjęcia to "mądry" wypadek ... w najgorszym przypadku cwiartka do wstawienia+zawieszenie ... przy tak małym przebiegu i profesjonalnej naprawie to będzie dobre auto ... oczywiście wszystko zalezy od ceny

...poziom rozsądny ... to była cena z opłatami do odbioru w RP?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

...poziom rozsądny ... to była cena z opłatami do odbioru w RP?

to cena auta zarejestrowanego gosc ja sprowadził 4lata temu z przebiegiem 700mil ale według ona miała jeszcze przygode u nas bo w raporcie nie widac zeby była bita lewym przodem przebieg 50tkm

Opublikowano
...to raczej o jeden wypadek za duzo...
  • 5 lat później...
Opublikowano
Przecież wszystko jest opisane o tym aucie łącznie z tym jakbyło rozbite czyżby sprzedający nie poinformował o tym. Vin powinno się raczej sprawdzić przed zakupem auta a nie z ciekawości w google po zakupie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jesteś niewidomy?

Przecież VIN jest zupełnie inny :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie jest niewidomy, bo w treści jest mowa o jego samochodzie, tylko zdjęcia nie są już widoczne i z tego co było pisane to tam jakaś gruba akcja była.
Opublikowano

Dokładnie, zajrzyj kolego na stronę numer 2.

Ktoś wspomina o tym aucie, iż jest z USA i wyjechała w kolorze szarym, a jak sam piszesz aktualnie jest biała..

PS. w autobazie pojazd ma 21 zdjęć z okresu 2010-02-25 - 2012-06-03, także myślę że warto wydać te 38zł aby się przekonać jak auto wyglądało wcześniej ;)

Opublikowano
Witam Was, nie dawno zakupiliśmy dla babci białą strzałę betkę (vin WBANF33576CS35576) no i autem fajnie się jeździ i tak sobie z nudów babka dzisiaj wpisuje w Google vin i wyskakuje ten temat z tego forum i szok, plac i tel.alarmowy do mnie :D czy może mi ktoś podpowiedzieć o co chodzi, czy babka wpakowała się w minę, czy ktoś tu oglądał to auto?

Na autobaza.pl masz zdjęcia.

Auto po dachowaniu, niestety.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie, zajrzyj kolego na stronę numer 2.

Ktoś wspomina o tym aucie, iż jest z USA i wyjechała w kolorze szarym, a jak sam piszesz aktualnie jest biała..

PS. w autobazie pojazd ma 21 zdjęć z okresu 2010-02-25 - 2012-06-03, także myślę że warto wydać te 38zł aby się przekonać jak auto wyglądało wcześniej ;)

No tak :D Popatrzyłem na VIN w temacie i nie przeczytałem go całego... ale jak dalej w temacie jest wstawiane inne auto z innym VIN-em to robi się pierdzielnik :D