Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Też się pewnie wybiorę jak mnie nie wywieje akurat z Krakowa.

A co do Warszawy - myślę, że w 2h z hakiem by się udało dotrzeć ;)

Nie ma szans .

:mrgreen: chyba pociagiem :)

Opublikowano

Widzę tu jakiś zakładzik :norty:

A tak serio to jechaliście już do Wawy tą nową autostradą którą oddali przed Euro? Bo to "trochę" zmienia czas trwania podróży. Sprawdzone :8)

Opublikowano

Mi najszybciej i najlepiej się jeździ Krk>Kielce>Radom>Warszawa - można tą trasę zrobić w 3h jeśli się nie wbije w korki i to bez szaleństw.

Jechałem tą nową autostradą zaraz po otwarciu, oznakowanie i wogóle wtedy jeszcze to był dramat, no i czasowo też nie bardzo mi to coś dało.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

No ja jechałem z okolic Częstochowy i bez szaleństw byłem tam w około 2h (najwięcej traci się na przejeździe przez Łódź), więc z Krakowa byłoby to max 3h.

Tyle, że asfalt tam jeszcze był jakiś taki "z zawirowaniami", ale liczę, że do tego czasu to poprawili (pewnie złudnie :mrgreen: )

Opublikowano
Mi najszybciej i najlepiej się jeździ Krk>Kielce>Radom>Warszawa - można tą trasę zrobić w 3h jeśli się nie wbije w korki i to bez szaleństw.

Jechałem tą nową autostradą zaraz po otwarciu, oznakowanie i wogóle wtedy jeszcze to był dramat, no i czasowo też nie bardzo mi to coś dało.

Ja też jeźdźę Kraków- Kielce - Radom - Warszawa i najszybszy czas miałem 2godz 45 min , ale wydaje mi się że przy lepszym deptaniu można lepszy czas osiągnąć . Ogółnie nie jeźdźe na czas ale bardzo mi się spieszyło :)

Opublikowano
Jechalem w ost. tygodniu do Zakopanego. Wyjazd z Warszawy ( Janki ) godz. w korku ---- pożniej do Kielc fajnie tylko robia obwodnice i jak sie Autobusy, Tiry i Ciezarowki na budowe wbija to ciezko, a pozniej pod Krakowem sie wleką jak wóz z węglem . Wiec 4 godziny z kawalkiem
Opublikowano

LISTA:

1.klagosz

2.artuj

3.dex55

4.kamil20011

5.mmcv

6.KoKoS

7.maksss

8.Sincere

9.bbrys

10.matti

11.maciekk

12.Michał 330xd

13.Klavdivsz

14.krzysiekOST

No to jak wszyscy dopiszą to będzie największy zlot w Krk BMW Klub Polska :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja dzisiaj wyczyściłem Betę, wstawiłem do garażu i czeka cierpliwie na spota. :8)

O której zaczynamy się zjeżdżać ?

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
Opublikowano
:cry: gdybym był w PL na pewno bym się wybrał do KRK :(

w niedzielę za to mam zamiar odwiedzić po raz drugi w tym roku Nurburgring :wink:

No szkoda że nie ma Ciebie w PL bo auto masz :cool2:

Zrób jakąś relację i powklejaj w poście z naszego wyjazdu na RING.

Ja dzisiaj wyczyściłem Betę, wstawiłem do garażu i czeka cierpliwie na spota. :8)

O której zaczynamy się zjeżdżać ?

Kurcze moja nie ma tak dobrze bo ostatnio dzień na dzień nią jeżdżę :|

Może i ja się pojawię, jak zdąże wrócić z wyjazdu. O której godzinie rozpoczęcie?

Jak będziesz chciał to na pewno zdążysz :wink:

AKTUALNA LISTA NA SPOT 11.10.2012

START godz: 21:00 parking PLAZA/FANTASY PARK:

1.klagosz

2.artuj

3.dex55

4.kamil20011

5.mmcv

6.KoKoS

7.maksss

8.Sincere

9.bbrys

10.matti

11.maciekk

12.Michał 330xd

13.Klavdivsz

14.krzysiekOST

15.ŁukaszKbc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja też codziennie jeżdżę, ale dzisiaj do pracy pożyczyłem samochód od ojca co by się Beta nie pobrudziła :D
Opublikowano
Ja też codziennie jeżdżę, ale dzisiaj do pracy pożyczyłem samochód od ojca co by się Beta nie pobrudziła :D

Pierwsza zasada car detailing/u która u mnie sprawdza się w 90% po ogarnięciu samochodu - deszcz ;)

Opublikowano

Nie tylko u ciebie :x

Dałem znać na bmw-sport o zlocie to może jeszcze więcej aut sie zjedzie ;)

PS: kamil20011 - fot. z mms-a :cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano

Kurcze może da rade :mrgreen: - dla Kamila nie ma rzeczy nie mozliwych :twisted:

PS: coś go nie widać na forum więc może zakłada :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pierwsza zasada car detailing/u która u mnie sprawdza się w 90% po ogarnięciu samochodu - deszcz ;)

Ja mam to samo.

Pierwszy dzień po korekcie w drodze do pracy deszcz :duh:

Ale radość z wyczyszczenia samochodu bezcenna :D