Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przede wszystkim Dzień dobry wszystkim posiadaczom E39.

Wczoraj nabyłem E39 540i z 96r i od razu niespodzianka, najprawdopodobniej pękł waż od chłodnicy.

I to moja prośba czy ktoś z okolic Warszawa-Wola-Bemowo-Jelonki mógł by mi pożyczyć na jeden dzień ucho do holowania ???

Pozdrawiam

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Opublikowano

A jak już sobie ogarniesz auto to podjedź do ASO - ja swoje ucho kupowałem w ASO bo kosztowało coś koło 70pln jakieś 1,5 roku temu (także nie miałem go bo Niemiec pierdoła gdzieś zgubił). Na Allegro też bywają ale ceny czasem wołają tam takie same jak w ASO.

Pzdr.

Opublikowano
Kolego Monolito, ja w swoim poprzednim e36 ucho miałem z allegro za 30 pln, oryginalne. A jak ktoś mieszka w aglomeracji śląskiej czy wrocławskiej czy poznańskiej to ma jeszcze taniej bo koszta wysyłki odpadają :)
Opublikowano
Kolego Monolito, ja w swoim poprzednim e36 ucho miałem z allegro za 30 pln, oryginalne. A jak ktoś mieszka w aglomeracji śląskiej czy wrocławskiej czy poznańskiej to ma jeszcze taniej bo koszta wysyłki odpadają :)

Jasne, że można co jakiś czas trafić okazje i kupić taniej. Ja wtedy szukając jak zobaczyłem, że różnica w cenie będzie w okolicy 20-30pln to stwierdziłem, że łatwiej mi podjechać do ASO niż bawić się w przelewy i płacenie za wysyłkę. Każdy sposób dobry byle skuteczny.

Pzdr.