Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem,nie działa mi spryskiwacz(na początku działał bardzo kulawo słabo,jak by przerywał)wiec sprawdziłem po kolei:

-Na krótko działa idealnie

-Do wtyczki od pompki nie dochodzi masa,gdy ją podam cały czas działa pompka i wycieraczki tak jak bym trzymał manetkę.

-Gdy jest wszystko podpięte to ani wycieraczki ani spryskiwacz nie działa.Cisza

-Gdy odepnę wtyczkę od pompki wycieraczki po pociągnięciu manetki zachowują się tak jak przy spryskiwaniu czyli prawidłowo.

Bezpieczniki : 3,14,36,44 sprawdzone.

Co to może być?

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. Uzupełnij info o posiadanym modelu w profilu. mattiss

Opublikowano
nie mam w tej chwili schematu ale masa może przychodzić z manetki i na tym odcinku masz przerwę

sprawdż to

Dokladnie masa przychodzi z manetki mialem to samo u siebie ostatnio. Sciag ten plastik nad nogani kierowcy i tam zobaczysz wtyczke od manetki wycieraczki. Rozepnij ja masz tam cztery piny. Wez sobie miernik uniwesalny z marketu za 10 zl i sprawdz co sie dzieje na tych pinach jak zmieniasz polozenia manetki. U mnie manetka nie podawala masy na pin odpowiedzialny za pompke spriskiwaczy. Wymania manetki zalatwila sprawe.

Opublikowano

Zrobione,dla potomnych wystarczyło psiknąć w manetkę środkiem do styków i działa,lecz z czasem można pomyśleć o nowej manetce ;)

Pozdrawiam i można zamknąć