Skocz do zawartości

Wycieraczki - przestaly chodzic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.

Po przekreceniu kluczyka na pozycje zaplon, zalaczyly mi sie wycieraczki (soczynnie) i doszly do gory, zatrzymaly sie i juz tak pozostaly, nie chca dzialac, wiec sciagnalem je recznie.

Co to moze byc??

Ja przypuszczam, ze to bezpiecznik.

Ktory bezpiecznik jest od wycieraczek?? Znajduje sie pod maska czy pod kanapa??

Prosze o pomoc, nie znam sie na elektryce. Dzieki za podpowiedzi

Mam E 32 735i z 91 roku

Opublikowano
Albo sterownik wycieraczek szlag trafil, ja dlugo szukalem tego ustrojstawa, ludzie proponowali rozne ceny (do 200 zl) , a kupilem na szrocie pod olsztynem za 9, 50 bo nie mielil ze 100 wydac hehhe. :lol:

Była E34 M50 2.5 24v :) czerwona

Była Lancia Lybra 2.4 jtd SW lx 2000

Jest Citroen c5 2.2 hdi 2001 exclusive

Jest E34 524 td 1991

1997 YZF 750R (4hd)- sold- nastepny sezon juz hayabusa

http://img244.echo.cx/img244/9103/podavatar6bx.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo sterownik wycieraczek szlag trafil, ja dlugo szukalem tego ustrojstawa, ludzie proponowali rozne ceny (do 200 zl) , a kupilem na szrocie pod olsztynem za 9, 50 bo nie mielil ze 100 wydac hehhe. :lol:

Dokładnie, w poprzedniej też mi padł. Szukałem dłuuuuugo (w międzyczasie zrobiłem własny, nie miał tylko automatycznego programowania czasówki, tylko potencjometr), aż znalazłem, mnie kosztował 50zł...

Ale powróćmy do bardziej kolorowego scenariusza: bezpiecznik pod tylną kanapą, złączka przy mechaniźmie i na module. Jak nie, to przełóż moduł "od znajomego" do testu...

Kai