Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM mam taki problem... po podłączeniu do kompa pokazało błąd 0083 CZUJNIK WAŁU KORBOWEGO teraz prześledziłem allegro w poszukiwaniu nowego i co sie okazuje sa 2 rodzaje jeden połorzenia i jest jeszcze jakiś predkości wału, jeden z przewodem a drugi bez... i co tu kupić??? bunia to 525 benzyna z 98 roku. czy dam rade go wymienić sam czy firma BMW przyszykowała jakieś utrudnienia w formie specjalnych kluczy... lub innych niespodzianek
Opublikowano

kup czujnik walu chyba ze chodzilo ci o czujnik polozenia walka rozrzadu to inny czujnik

tu masz to co mysle ze o to pytasz ladnie widac oczywiscie nie polecam chodzonych najlepiej org lub przynajmniej nowy zamiennik ale jednag org to org http://allegro.pl/bmw-e32-e38-e34-e39-530-730-czujnik-polozenia-walu-i1326726403.html

Ci co piją są dla mnie niczym ...................NICZYM PRZYJACIELE !!!!!!!!!!!!!

http://img844.imageshack.us/img844/2876/forumkr.jpg

Opublikowano
Też kupowałem w intercars za czujnik wału zapłaciłem coś koło 280zł(z jakąś zniżką) oryginał Siemens i perfidnie był na nim zamazany znaczek BMW.Co ciekawe czujnik wałka rozrządu jest droższy ponad 330zł też kupowałem bo pech chciał że oba się posypały :mad2:
Opublikowano
ja również za czujnik wału korbowego marki Siemens VDO płaciłem 280zł ponad rok temu, widać ceny Się trzymaja
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
a po lifcie tylko sa oryginaly BMW to koszt 363zl

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna