Skocz do zawartości

Myszkowanie na śliskiej nawierzchni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problemik, zauważyłem ze moja bmka e36 nie lubi śliskiej nawierzchni, przy predkosci 90-120km/h zaczyna rzucać tyłem bez dodawania gazu. co może byc tego przyczyna oponki mam w super stanie continentale premium contact 205/60/15

Nic mi nie stuka w zawieszeniu amorki miały 70% skutecznosci jakies 6 miechów temu

Jezeli ktoś cos czai z wyników badania geometri zawieszenia to mam fotki z dokumentu po takim badaniu mojego samochodu, ale ci fachowcy nie wiedzieli co to może byc, ustawili tylko zbieznosc kół przednich. Problem w tym ze ja nie moge zamieszczac zdjec na tym forum, jeżeli ma ktoś taka mozliwośc to prosze o kontakt gg lub mail to mu przesle te fotki a on je zamiesci w tym temacie.

Niech mi ktoś powie co trzeba przestawic, wyregulowac lub wymienic.

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmmmm, domyślam się ze masz źle ustawioną geometrię lub samochód ma 4 ślady po wypadku i zawsze będzie myszkował, współczuje zimy... Jedyne co możesz zrobić to pojechać do fachowca który Ci wszystko wytłumaczy.
Opublikowano

Ja mam badanie geometrii i stawiam na żłe ustawienie zawieszenia, bo samochód sam sobie sprowadziłem z Francji i był tylko delikatnie przerysowany bok nic grożnego i nie ma sladów wczesniejszych napraw.

Wiem że lewe przednie koło ma żły kąt bo to wyraznie widać na wydruku z badania gometrii ( dołem wystaje o 1 stopien) czy to może byc przyczyna???

Prosze admina o załaczenie moich fotek z komputerowego badania geometri.

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz jak to zrobić :modlitwa:

Tu jest fotka z dokumentu po badaniu geometri

trzeba w nie kliknąc wtedy jest dość wyraznie widac pomiary

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img300.imageshack.us/img300/2645/zdjecie1009mk.jpg

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystkie te z # z przodu nie trzymią dopuszczalnych wartości fabrycznych.