Skocz do zawartości

Re: 320 klosze reflektorow...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No dlatego kolego truteń ja pytalem Ciebie o te folie.Ale ja takiego zabiegu sie nie podejmuje oczywiscie:)Myslalem ze Ty tak robisz
Opublikowano
No dlatego kolego truteń ja pytalem Ciebie o te folie.Ale ja takiego zabiegu sie nie podejmuje oczywiscie:)Myslalem ze Ty tak robisz

Nie obrażaj mnie :) Od razu pisałem o piecowym jakbyś nie zauważył :twisted:

Pozdrawiam,

Prawdziwy facet ma wał a nie przeguby :P

Gdyby bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach i jedli dupami :D

Opublikowano
Dzisiaj po dlugiej walce z lampami udalo sie :D Krzyze wstawione,odblysnik czarny :D Dodam tylko ze jesli chodzi o lampy ZKW jest do trudniejsza sprawa o wiele mozna tak sobie katy swiecenia popsuc ze masakra;/ Efekt wyszedl zadowalajacy.Zaczalem zabawe o 17 teraz dopiero skonczylem :shock: Jutro wkleje kilka zdjec.Pzdr
Opublikowano

Może być i tak, ale bardziej obstawiam że za krótko odczekałeś zanim zamontowałeś - całkowite wyschnięcie, tak aby było dobrze to jakieś 16-18 godzin.... Można to przyspieszyć wygrzewając opalarką :)

Z praktyki: od silikonu duuuużo lepszy jest czarny klej do akwariów, względnie klej do szyb.

Pozdrawiam,

Opublikowano
No ale ten klej do szyb to juz jak przykleje to amba nie odkleje juz takie to dziadostwo mocne jest.Nie chcialem tak...
Opublikowano

Rozkleić jeszcze raz, oczyścić z silkonu, wygrzać/wysuszyć suszarką/opalarką i skleić na czarny klej akwaryjny.

Nie przesadź z ilością, bo jak dasz za dużo to wylezie na boki i będzie parszywy efekt. I nie spiesz się tym razem z montażem - zrób to dziś (rozklejenie, oczyszczenie, osuszenie, sklejenie) odczekaj do niedzieli z montażem (dla bezpieczeństwa) i powinno być git :cool2: Pozodzenia :mrgreen:

Pozdrawiam,

Opublikowano
Okolo poludnia sciagnalem zaslepkiod lamp i po kilku godzinach lampy odparowaly calkowicie :D Teraz pytanie czy wiercic malym wiertlem otwory w dekielkach czy jak?BOje sie ze jak pojade na myjnie to lampy znowu zaparuja :twisted:
Opublikowano

Jak raz zaparowały to będą parować zawsze niestety :(

Pozdrawiam,

Opublikowano

Witam

Jestem zwolennikiem i orędownikiem original zustand, ale takie delikatne mody mi naprawdę nie przeszkadzają, wygląda to nawet nieźle. Tylko, czy mi się wydaje, czy jeden krzyż jest lekko przekrzywiony??

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
Tak jest lekko przekrzywiony gdyz krzyze sa robione pod lampy bosch'a, przynajmniej te ktore ja kupilem i w lampach ZKW te ktore ja mam zarowka od postojowek wchodzi w lampe w takiej obudowie plastikowej , jest ona dluzsza noz w bosch'a i troszke przeszkadza :( ALe naprawde jest to minimalnie widoczne :D Dzieki Za opinie :D
Opublikowano
ALe powiem Wam ,ze po wymianie szkiel lamp swiatla sa naprawde duzo lepsze.A zarowki Xtreme Vision tez godne polecenia,ciekawe tylko ile poswieca :mrgreen: