Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tu możecie wpisywać polecane warsztaty w Europie i na Świecie (o ile będzie taka potrzeba :-) )

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• 7 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam serwis BMW w Coburgu : Bernhard Pfeiffer dobre ceny czasem lepsze niż PL, rozmawiają niestety tylko po Niemiecku.
  • 8 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Whiszpani jest capaz z forum...

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Adams Garage UNIT 13E GALMINGTON TRADING ESTATE

CORNISHWAY SOUTH

TAUNTON Somerset TA1 5NQ UK Polecam dobry mechanik i zna sie na BMW sam nimi jezdzi pozdro

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Monachium lub okolice.

Szukam:

- mechanika,

- elektryka.

Nie szukam:

- wymieniacza czesci,

- mechanika naprawiajacego metoda "a moze jednak to",

- komputer nic nie pokazujektory wiec jest wszystko O.K.

- nie mam czasu na wymiane hamulcy, zrob termin za cztery tygodnie.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
witam , szukam fachowca na terenie east midlands , najlepiej derbyshire , nottinghamshire lub south yorkshire.

hej, i jak znalazles kogoś w east midlands?

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Jezeli ktos mieszka w nieczech lub belgi przy granicy z FRANCJA, ASO w ALSACJI sa do 20% tansze.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Ktoś poleci jakiś zakład w Niemczech, okolice Koloni ? Chodzi mi o wymianę oleju i filtrów.

Pzodrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Czy ktoś mógłby polecić jakiś dobry warsztat / stacje diagnostyczną w Berlinie ?

Jest auto znajomego mojego ojca do oględzin w Berlinie, bo będzie wystawiał na sprzedaż. Chodzi o dobry warsztat / mechanika, który by mógł przejrzeć owe BMW e46 320d i prześwietlić wszystko, czy warto się w to auto pakowac czy nie.

Ktoś coś zna w Berlinie?

• 10 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. mam problem z moja e60 535d, od jakiegos czasu zaczelo cos piszczec po dodaniu gazu . az stracila moc powyzej 3.5,5 tys obrotow. az wkoncu wypuscila bialy dym i sie skonczyla jazda.. na bialo kopci i czuc olejem. tam kolo gaszacza zauwazylem z pod blaszki wywala olej, 2 weze co ida do intercoolera tez sa mokre w oleju przy wejsciu w intercooler, a w intercoolerze olej minimalnie jest jak zawsze.. Pomocy!!!! byl jeden mechanik stwierdzil podpinajac pod komputer ze to bedzie kolektor wydechowy a ze cisnienie lekko slabsze to przez intercooler bo mu powiedzialem o intercoolerze. jak mu powiedzialem ze w 535d jest zeliwny to mi powiedzial ze 98% to turbina nie rozczelnila. ale nigdy e60 nie robil. sprawdzilem tez odme, czysciutko. pol roku temu mi sprawdzali w Polsce turbiny jakos podcisnieniowo to mowil mechanik ze turbinka w porzadku.

ps. przy dodaniu gazu turbina ostatnio moze troszke bardziej gwizdala a moze mi sie zdaje bo nigdy nie wsluchiwalem sie az tak. :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Pomocy!!!! moj numer tel +33626386267

• 1 rok później...