Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą zrobiłem porównanie zawartości sp-daten dla e46 z v39 i v40.

Wyszło na to że w v40 nie ma nic nowego czego by nie było v39, a dodatkowo w v39 jest o wiele więcej niz w v40.

Rozumiecie coś z tego ?

Opublikowano
No raczej już wiele więcej do e46 się nie pojawi, dobrze że wogóle coś nowego jest, model wyszedł z produkcji 7 lat temu. A jakie sa róznice pomiedzy v39 a v40 ? pliki z flashami ?
Opublikowano

Ja nie mam pretensji do tego że nic nowego nie wychodzi tylko sie zastanawiam dlaczego powielają pliki które już raz wypuścili we wcześniejszych wersjach.

Chodzi o to że nic nowego tam nie było. Pare plików które i tak były w paczce v39.

Opublikowano
bo to nie jest aktualizacja tylko pelna wersja, a skoro nic się nie zmieniło to dają ten sam plik. Tak naprawde to sztucznie to jest napompowane, bo wiele sterowników to to samo w róznych modelach, i pliki sa powielone. Ale dzieki temu wszystko jest ładnie posegregowane na modele
Opublikowano
w tych plikach z uploaded.to katalog SP-daten-E46 ma 615MB i jest tam 2678 Plików. To co jest na torentach, chomikach itp. to tylko kawałek
Opublikowano

No to wszystko jasne :) Dokładnie tyle samo ma v39.

Po co ktoś takie śmieci na net wrzuca które i tak nic nie dają :P Albo wszystko albo nic :)

Opublikowano
Dla zmyły, tak samo jak Progman SSS V32... ten upubliczniony jest bardzo okrojony... Prawdziwy Progman ma ponad 30GB plików... Daten... cos trzeba dać ludowi, żeby fejsy schodziły... :) pamietajcie zeby zawsze iste sciagac pełną... pełne orginalne obrazy iso mają w srodku pliki z rosrzerzeniem jetrach, wtedy macie pewność, ze nikt wam nie okroił, albo co gorsza pozamieniał, bo tylko auto można popsuć....
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
wyszla juz nowa v.41 tylko nie mam w niej skryptów do automatycznej aktualizacji :(

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia w moduły BMW, konwersją BMW z importu USA. Obsługujemy samochody serii Exx/Fxx/Gxx

Naprawa Nawigacji CCC/CIC/NBT

Nasza firma posiada w BMW AG status AfterSales Online System Partner - www.serwisujemyBMW.pl

Opublikowano
wyszla juz nowa v.41 tylko nie mam w niej skryptów do automatycznej aktualizacji :(

To trzeba wykonać robótke ręczną :lol: szczerze to osobiście jakoś temu automatowi nie ufam i zawsze i tak sam podmieniam