Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam okazje kupić alufelgi do mojej 530d z e46>Alumy są w bardzo przystepnej cenie.Są to 19 nastki.Jedyny mankament , że jeżdziły w e46.

Co musiałbym zrobić zeby je założyć do e60 .

Czy starczą tylko dystanse czy nic nie trzeba ??

Opublikowano
Miałem ten sam dylemat,nie zastanawiaj się jeśli felgi to org. to je bierz.Dystanse po 20mm wystarczy.Kupiłem zimą od e90,fakt model felg z orginalnego M3(model styling 193 luknij na mój awatar),więc ET jak w E46.I nie żałuje fele 18',drogi nasze wiadomo jakie.Po nie dawnej zmianie w mojej"BECI"na zimówki,sprawdziłem je na wyważarce i jestem pod wrażeniem ich twardości w polskich warunkach.Dwie opony miały już"jajka",jedna delikatne uszkodzenie boczne,ogólnie na śmieci-Felgi nic :!: ,najmniejszego odkształcenia czy ubytku.Więc nie zastanawiaj się kup oryginały,będziesz miał problem z głowy po sezonowego prostowania.Wiem to bo w poprzedniej 5(E-39) miałem nówki 17'ale od "makaroniarzy".I niestety po sezonie wszystkie były kwadratowe :mad2: .Więc wybór należy do ciebie :cool2: pozdr.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie bardzo rozumiem jakie Ty te felgi kupiłeś. E90 M3 nie ma takich felg ani E46 M3 nie ma. Może masz felgi M pakietowe a nie od M3?
Opublikowano
Nie bardzo rozumiem jakie Ty te felgi kupiłeś. E90 M3 nie ma takich felg ani E46 M3 nie ma. Może masz felgi M pakietowe a nie od M3?

No cóż tą odpowiedzią na pewno koledze"kukis84"-owi pomogłeś. :norty: Jasne że są M pakietowe :mrgreen: ale w końcu ten post nie był założony aby dywagować z jakiego auta są moje fele :nienie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kupię alufelgi do E61 17-stki !!!!! błagam tylko nie chińszczyznę :P jeżeli ktoś ma takie i chcę się ich pozbyć proszę o kontakt :)

pozdrawiam