Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moj kolega powiedzial mi iz majac iphona mozna sluchac muzyki poprzez bluetooth poprzez glosniki w aucie, czy to prawda i czy jest to mozliwe na jakims innym modelu telefonu ?

Opublikowano
Witam,

Moj kolega powiedzial mi iz majac iphona mozna sluchac muzyki poprzez bluetooth poprzez glosniki w aucie, czy to prawda i czy jest to mozliwe na jakims innym modelu telefonu ?

nawet jeśli można (bo technicznie to jest możliwe) to jakość dźwięku będzie dokładnie taka jak w słuchawce telefonicznej, czyli żałosna. :mrgreen:

Opublikowano
Witam,

Nie dotyczy to tylko iphona, ale wszystkich telefonów wyposażonych w bluetooth z funkcją wysyłania np. muzyki, tyle że jakość jest nie do przyjęcia (chyba że ktoś lubi dźwięk jak ze studni).

Opublikowano

Ja mam radio sony+ tel. sony W i w radiu są tam takie opcje phone i audio. Phone jest "jak ze studni" bo jest do rozmów tel. a audio tak jak normalne mp3 z płyty. No ale w oryginalnym radiu chyba nie ma czegoś takiego.

Powiem Wam, że wygoda niesamowita. Wchodze do auta tel w kieszeni sam się łączy z radiem. Muzyke włączam na radiu, obieranie i głośnomówiący tak samo.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
No głośnomówiący to nie wątpie ale jak pisaliście wyżej to muzyka nie bardzo bo chodziło mi o muzyke z telefonu. Zresztą nie wiem bo w oryginalnym nie miałem bt :) Poprostu pisze jak ja mam w sony. Wł i wył. zmieniam piosenki na radiu > < a telefon w kieszeni :)
Opublikowano

Witam,

najłatwiej i najszybciej kupic transmiter - cena na allegro juz od 10 pln :-) wrzucasz do zapalniczki transmiter, a do tego nagraną muzyke na pendrive'a i ustawiasz częstotliwosc fal na transmiterze tak samo jak na radio. Muzyka jak z iphona czy innego urządzenia. Odsłuch przez głośniki zamontowane w aucie. Nie jestem zapalencem jesli chodzi o idealną slyszalnosc, ale mam swoją granice tolerancji jesli chodzi o jakosc muzyki. Jak dla mnie, jakosc muzyki słuchanej w ten sposób jest super.

Opublikowano
To masz naprawde duza tolerancje...muza przez transmiter jest do d... na dodatek w trasie wjeżdżając w rożne obszary na różnych czestotliwosiach masz fale radiowe i zaklucenia gwarantowane, transmiter najgorsza opcja z mozliwych, juz lepiej radia sluchac