Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I nadszedl niestety czas na rozstanie się (chwilowe...) z BMW.

Autko zostalo sprzedane - nowemu nabywcy życzę wszystkiego najlepszego i dużo radości z użytkowania! Sam póki co przesiadłem się na przednionapędowca;)

Panie i Panowie z działu Forum - dziękuję Wam pięknie za wszelką okazaną pomoc i za konkretnośc wypowiedzi.

Postaram się również służyc "przyszłym pokoleniom" wiedzą, którą w trakcie użytkowania auta nabyłem.

Pozdr i raz jeszcze dzięki,

Oggy.

PS. sorry za offtopic;) niemniej - czulem sie zobowiazany do napisania tego posta;)

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I nadszedl niestety czas na rozstanie się (chwilowe...) z BMW.Sam póki co przesiadłem się na przednionapędowca;)

Jak mogłeś :!: :cry2: :duh:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

wroce mysle juz na wiosne (okolo kwietnia) - albo z potworem albo z klasykiem;)

jakkolwiek - tak jak napisaliscie - smiglo uzaleznia:) Gdyby nie ciecia kosztow dalej bym benzyniakiem elegancko pomykal:)

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano

Ja powiem klasykiem z Alternatyw 4 kiedy chcieli Balcerka na odwyk dac i jego ziom od melanżu załamany mówił Balcerkowej:

"Już po Józiu... Szkoda go... Niezły był z niego herbatnik..." :mrgreen:

A dlatego akurat ten klasyk bo tu- jakby nie patrzec Oggy - idziesz na odwyk...

...odwyk od BMW.

Szybkiego powrotu do śmigła życzę.

Pzdr.