Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich palnuje zakup haka i zastanawiam sie nad hakiem elektryczno składanym

czy to jest dobre rozwiazanie czy lepiej manualny

czy ktos posiada taki hak elektryczny jesli tak interesuje mnie jak go sie rozkłada i gdzie jest zamontowany przycisk do rozkładania

Opublikowano

Witam,

Posiadam elektryczny hak i uważam że do duża wygoda, przynajmniej dla mnie :D

Przycisk jest zamontowany w bagażniku, po otworzeniu klapy po prawej stronie.

Natomiast proponuję sprawdzić różnicę w kosztach i sam odpowiesz sobie na w/w pytania

:mrgreen:

Opublikowano

Nie chodzi mi o koszty czy zapłace 1000 czy 1500 chodzi mi o sprawe podłonczenia do bmw e61 2004r i i czy jest trwały elektryczny czy jest awaryjny??

Czy ktos robił sam montarz elektrycznego haka (instalacje elektryczną) moze jakis schemacik

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Posiadam do sprzedania oryginalny pełny elektryczny hak, nieużywany z 2008, zdemontowany z własnego auta, jak ktoś jest zainteresowany proszę o e-maila.
Opublikowano

Problemem zapewne jest włożenie haka, tym bardziej elektrycznego /większy/ pod zderzak.

Może ktoś podpowie czy w standardowym E60 bez haka, operacja ta jest możliwa bez ingerencji w zderzak ? :mrgreen:

Opublikowano
elektryczny to spora wygoda. Guzik jest po prawej stronie po otwarciu boczku widoczny.
e61 530D 2007 Touring
Opublikowano
Mam do sprzedania hak elektryczny. Kupiłem używany, bodajżę rok 2008, kupiłem nowe dwa moduły. NIestety hak przeleżał rok w garażu bo w sumie nie był potrzebny. Jeśli jeteś zainteresowany mogę niedrogo odsprzedać.