Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Tak jak w temacie wkładam kluczyk szyby chodzą normalnie, odpalam również , włączę światła czyby stoją i nic nie da się ich ruszyć wyłączę światła szyby działają, brak również podświetlania guzików od szyb i od świateł. Wie ktoś co to może być? Edytowane przez mdr3
Opublikowano (edytowane)
wszystko jest seryjne, od jakiego czasu?? już kawałek tylko nie miałem jak sie do tego zabrać, mowili mi ze moduł komfortu ale to nie to. chodzi mi o e36 coupe. Edytowane przez mdr3
Opublikowano

Przede wszystkim, po ilości postów ,widzę kolego że jesteś tu nowy.

Mała rada, każdy post nawet już wysłany możesz poprawić, służy do tego polecenie "edytuj", bo wybacz ,ale co to za informacja:

"juź kawałem tylko nie miałem jak sie do tego zabrać," :mad2:

A odnośnie tematu, sprawdź wszystkie wtyczki ( w komforcie), nawet je rozbierz, u mnie przy luźnej wtyczce, po naciśnięciu przełączników od szyb ,zamiast pracy szyb, zapalało się światło w środku :mrgreen:

Innym razem szyby odsuwały się tylko troszkę i stawały.

Rozebrałem wtyczki, sprawdziłem wszystko ,jeszcze raz włączyłem i działa bez pudła.

Zdejmij więc schowek i do roboty.

Opublikowano
Akurat ilość postów nie świadczy o tym co i jak się wie o samochodach, akurat jestem nowy na tym forum, wcześniej byłem tylko zarejestrowany na www.bmw-syndykat.pl. Sprawdzałem wtyczki i to też nie jest powodem tej usterki.