Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak raz się ich zjedzie na temat ramki to później już pamiętają na szczęście :D Ja też maiłem taką sytuację, ale tylko raz. Musiałem wtedy oddać samochód do innego warsztatu niż zwykle. Tym bardziej że miałem ramkę robioną na zamówienie, to kiedy zobaczyłem jej brak i inną... A jak zapytałem co się stało z tamtą to powiedzieli że wyrzucili bo była zniszczona :mad2:
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak raz się ich zjedzie na temat ramki to później już pamiętają na szczęście :D Ja też maiłem taką sytuację, ale tylko raz. Musiałem wtedy oddać samochód do innego warsztatu niż zwykle. Tym bardziej że miałem ramkę robioną na zamówienie, to kiedy zobaczyłem jej brak i inną... A jak zapytałem co się stało z tamtą to powiedzieli że wyrzucili bo była zniszczona :mad2:

Ile razy Ci się to zdarzyło Markoo13?

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jako że ostatnie zapytanie było 3mc temu, to pytam, ramki są dostępne? :mrgreen:
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To ja po proszę czy płatność przy odbiorze jest możliwa :) czy tylko na konto?

Wpłace na konto, wezmę potwierdzenie i w Wawie gdzie mogę odebrać? :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Wlasnie uzgadniam produkcje ramek 3D, jak bedzie wszystko zaklepane to podesle wzor i cene.

klubowe też? czy tylko forumowe?

klubowe też można by odświeżyć ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png