Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
zradz chociaz jaki kolor i czy cos z palety Indywidual?

kolor san marino ( z palety nowego m6 )

tapicerka cohiba brown

drewno - piano

felgi 20

Ostatnio jak byłem w IM we Wrocławiu, stała w salonie nowa M5. Czym prędzej chciałem wsiąść, poczuć ten wypas i zobaczyć co ma na wyposażeniu. Niestety bimmer był zamknięty a za szybą widniała karteczka, że auto sprzedane za bagatela 586 tyś. Była w kolorze szarym metalizowanym podchodzącym pod popiel z ciemną tapicerką i pakietem shadowline. Lista opcji wymieniona na prospekcie zbyt długa nie była ale cena wg mnie zaporowa patrząc na to jak była skonfigurowana.

Edytowane przez M-ka
http://www.auto-scanners.com/PIC/bmw-icom-a2-b-c-792L_1.jpg
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Oglądałem różne konfiguracje i niektóre faktycznie były trochę bezsensu, ponieważ było mało dodatków ale np pakiet - pełne wykończenie w skórze za 30tys i to już robiło swoje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zradz chociaz jaki kolor i czy cos z palety Indywidual?

kolor san marino ( z palety nowego m6 )

tapicerka cohiba brown

drewno - piano

felgi 20

słuszny kolor dla M-ki :cool2: z tego co piszą wszędzie narazie f10 m5 rządzi,ciekawy jestem tylko czy nie jest ocięzała jak by nie było kawał auta

Opublikowano
Niezły off-top wyszedł :) Auto świetne, jeśli ktoś szuka połączenia sportowych osiągów i praktyczności, to moim zdaniem jest to prawie ideał. Cena oczywiście zaporowa, pewnie z dobrym wyposażeniem wyjdzie około 600k PLN. Zaczyna się robić blisko do rasowych aut sportowych.
Opublikowano

Nowe M5 jako drugie auto to temat tylko dla b.majętnych osób a kolega zapewne marzył o własnym M5 więc będzie jeździł na co dzień zarówno do pracy jak i po bułki do sklepu :wink:

Uważam że tak można tylko żeby jakiś "pokemon" nie zarysował złośliwie takiego cacka parkującego podczas zakupów w markecie :nienie:

http://www.auto-scanners.com/PIC/bmw-icom-a2-b-c-792L_1.jpg
Opublikowano
Niezły off-top wyszedł :) Auto świetne, jeśli ktoś szuka połączenia sportowych osiągów i praktyczności, to moim zdaniem jest to prawie ideał. Cena oczywiście zaporowa, pewnie z dobrym wyposażeniem wyjdzie około 600k PLN. Zaczyna się robić blisko do rasowych aut sportowych.

Cena wysoka, ale za nowe auto sportowe o podobnej mocy trzeba zapłacić zazwyczaj >1mln

Nowa 911s z dobrym wyposażenie kosztuje ok 750tys a ma 400 koni

Nowa panamera turbo ( 500 koni) ok 1mln - z róźnicy można kupić używane auto terenowe np merc g klasa albo gl

o ferrari, lamborghini już nie wspominając....

Opublikowano
911S 991 mimo że ma 400 koni a nie 555 jak M5 i tak będzie szybsze :wink: Nie kierujmy się tylko KM. Ja osobiście uważam że limuzyna/suv itd. z dużymi silnikami są mega fajne, i jak ktoś chce to jak najbardziej niech kupuje. Ale auta stricte sportowe to trochę inna liga jednak. Inna masa, inne przeznaczenie, bezkompromisowość.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
911S 991 mimo że ma 400 koni a nie 555 jak M5 i tak będzie szybsze :wink: Nie kierujmy się tylko KM. Ja osobiście uważam że limuzyna/suv itd. z dużymi silnikami są mega fajne, i jak ktoś chce to jak najbardziej niech kupuje. Ale auta stricte sportowe to trochę inna liga jednak. Inna masa, inne przeznaczenie, bezkompromisowość.

nic dodać, nic ująć :cool2: