Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
slyszalem z mozna na komputerze obnizyc cisnienie w poduszkach nivo i ato bedzie nizej stalo. czy jest taka mozliwosc w inpie????
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Odkopalem stary temat, ale tak sie sklada, ze mialem z tym problem i nikt mi nie mogl pomoc. Sprawa sie wyjasnila .Zarowno w Impie jak i w Disie jest ta mozliwosc. Ty nie zmniejszasz cisnienia tylko auto obnizasz ,albo podnosisz- cisnienie zostaje takie samo. Bawilem sie impa i po godzinie samochod stal jak rozwcieczony byk :D ...nie umialem go wyrownac.Zrobilem to Disem.....bardzo prosta sprawa. Dis krok po kroku mowi ci co masz robic.Nie wiem czy to pytanie jeszcze jest aktualne, ale moze komus sie ta wiadomosc w przaszlosci przyda.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

Odkopalem stary temat, ale tak sie sklada, ze mialem z tym problem i nikt mi nie mogl pomoc. Sprawa sie wyjasnila .Zarowno w Impie jak i w Disie jest ta mozliwosc. Ty nie zmniejszasz cisnienia tylko auto obnizasz ,albo podnosisz- cisnienie zostaje takie samo. Bawilem sie impa i po godzinie samochod stal jak rozwcieczony byk :D ...nie umialem go wyrownac.Zrobilem to Disem.....bardzo prosta sprawa. Dis krok po kroku mowi ci co masz robic.Nie wiem czy to pytanie jeszcze jest aktualne, ale moze komus sie ta wiadomosc w przaszlosci przyda.

czy kolega może napisać jak to zrobił w INPI-e ,gdzie to jest dokładnie

;)

Opublikowano

mam jedno pytanie - czy ktoś wie, bądź ma jakieś info na temat jak seryjnie e39 ma być ustawione ?

ktoś pokręcił ustawienia i z jednej strony auto stoi niżej niż z drugiej, dostałem takiego wynalazka, żeby go ustawić ale nie chcę w ciemno kombinować

będę wdzięczny za wszelką pomoc

Opublikowano

Witam

E 39 ma chyba trzy rozne wysokosci , to zalezy od wyposazenia:normalne,M-technik i jeszcze jakies :) . To wszystko jest opisane krok po kroku w Disie jak to zrobic i sa tez wysokosci podane - mozesz sobie wybrac jakie chcesz. Musisz pomierzyc miarka odleglosc od sierodka piasty do brzegu blotnika...z obydwoch stron, wpisac wyniki i nacisnac "wykonac"- reszte robi Dis. Zakladam ,ze masz Kombiaka i tylne zawieszenie jest pneumatyczne.

Tej opcji w Disie musisz tutaj szukac

http://s3.imgimg.de/thumbs/111111dcbd6064jpg.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dzięki za informację :)

Szkoda, ze nie da sie regulować ciśnienia :twisted: a moze się da ?

Xdrive

Koder

• 7 miesięcy temu...
  • 2 lata później...