Skocz do zawartości

325i 24v Opinie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie proszę o opinie na temat 325i 24v

Praktyczne porady na temat eksploatacji.

Najczęstsze awarie itp.

Za pomoc z góry dziękuje.

Pozdrawiam :modlitwa:

Opublikowano

Wszystkim, którzy pomimo tego, żę dużo juz tego jest po całym forum zdecydują się napisać wielkie dzięki :modlitwa:

Zreszta wszystkim wielki dzięki. :modlitwa:

Ale tak to jest juz z nowymi userami (nic nie moga znaleść).

Pozdrowienia for ALL :modlitwa: :cool2: :D

Opublikowano
Dodam Ci jeszcze tylko tyle, że moje zaoferowanie tymże silnikiem doprowadziło mnie do chęci wrzucenia go do E21 i udało się. W końcu jest czym jeżdzić i innych użytkowników dróg doprowadzać do granic wytrzymałości psychicznej, a zwłaszcza tych jeżdżących nowymi technologiami, co mnie, a tym bardziej mojej narzeczonej sprawia ogromną radość i przyjemność z jazdy :norty:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem E36 325i i muszę powiedzieć że to jest to o czym marzyłem od lat. Silnik jest fenomenalny i robi z tego auta całkiem szybki środek lokomocji:) Nie mam zastrzeżeń bo autko naprawde fajne. Jak coś się zepsuje to na 100 dam znac :P Samochód dynamiczny ale spalanie... Przemilcze
BMW - Nie dla idiotów
Opublikowano
Nio i przede wszystkim to R6 :) - kultura pracy czego nigdy nie spotkasz w silnikach 4 garowych :)
http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano
jedyna sluszna opcja w przypadku e36 :) ogolnie silniki 2,5 litra to sam miod :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Najwieksza wada? Moim zdaniem postukujace popychacze, ale te auta maja przebiegi po 200 - 300 tys km, wiec nie ma sie czemu dziwic :wink:

Wiecej grzechow nie pamietam.