Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki ma silnik??? Uklad paliwowy powinnien sie sam odpowietrzyc.

Niech odkreci filt paliwa i zobaczy czy paliwo dochodzi do niego po przekreceniu na zaplon (bez krecenia rozrusznika).

Jesli tak to moze cos z pompa. I teraz zalezy jaki silnik?

Mozna tez poluznic nakretki przy wtrysku i krecic az paliwo do niego doleci.

Opublikowano
I JAK NIKT NIE WIE podobno 320d jest ciężka do odpowietrzenia ale jak to zrobic ?????

spróbuj bardziej wylewnie opisać problem i to, co chcesz osiągnąć...

Opublikowano
Proszę bardzo . Silnik 20 d 150 km po wymianie uszczelki pod głowicą i swiec odpalił na chwile i juz teraz nie chce . Pompa daje paliwo po zapłonie chodzi trochę długo jak na moje. zawór na pompie głównej też otwiera się a na popuszczonych przewodach ledwo co bombluje ( z nosa lepiej leci ) Podłączyłem TESTER DIAGNOSTYCZNY GUTMANN MEGA MACS 42 i wskakuje ( kontrola cisnienia rozruchowego rail ) . Dodam ze przed naprawą bawiłem sie wtryskami i po odłączeniu jednego odpalił na trzy wiadomo ale po ponownym podłączeniu też nie odpalił to ja tester pojawił sie błąd wtrysku i ta sama kontrola cisnienia .Po skasowaniu błędów odpalił co jest ciekawe jak dla mnie , dodam że zrobiłem parę głowic w innych markach ale ten model mnie rozkłada na łopatki . PROSZĘ O POMOC
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
mam dokładnie taki sam problem walczymy już miesiąc wymieniałem listwę cr nic nie pomogło. Jeśli sie juz uporałeś to proszę o podpowiedź.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
udało się, nic nie pomogło, pozakładałem kolekory, rury odpaliłem na plaku dalej gaz w deche zrobiłem jakieś 30 km bez przystanku i od tej pory autko zapala i wszystko sie unormowało