Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gdzie i jak w miare rozsadnych pieniadzach zrobicz chip tubibg bmw 530 z 2003r.Okolice mazowieckie zainteresowany jestem 230-250 km
Opublikowano

Witam!

Dziwnie zatytułowałeś wątek, kolego...

Najbliżej nas w Łomży jest podobno solidnie i ceny łomżyńskie :)

W Ostrołęce coś tam chyba dłubią koło Benzolu na targowej, ale raczej strach... :duh:

Najprościej przez Wyszków poleć do W-wy, masz 100km i tam na pewno znajdziesz coś dobrego (np. Masters Tuning Piaseczno :cool2: ), ale tanio nie będzie...Na Twoim miejscu poczekałbym jeszcze i odłożył na wizytę w MT :wink:

PZDR!

KRASNYJ BUMIER

BMW = Bus Metro Walk

Cottage terrorist

Opublikowano
gdzie i jak w miare rozsadnych pieniadzach zrobicz chip tubibg bmw 530 z 2003r.Okolice mazowieckie zainteresowany jestem 230-250 km

Nie sprecyzowałeś czy chodzi o 530i czy 530d. Jeśli mowa o 530i to powiem tak - weź sobie ten chip, przewierć w nim dziurkę, do tego przywiąż jakąś ładną tasiemkę i powieś na lusterku wewnętrznym - będzie to dokładnie taki sam efekt "polepszenia" osiągów jak włożenie tego chipa do wolnossącego silnika benzynowego.

Pzdr.

Opublikowano
Benzyna ma coś 231KM, a napisał, że zainteresowany jest 230-250KM, wiec wiadomo, ze diesel.

Myślcie Panowie troche.

Po to są przede wszystkim takie rubryki jak "moje bmw" oraz "tytuł tematu" (którego POPRAWNE nazywanie narzuca regulamin forum) aby jasno i klarownie określić czego dokładnie dotyczy post a nie rzucać jakiś ochłap na zasadzie "a niech się sami domyślają". To forum BMW czy stowarzyszenia wróżek polskich...?

Pzdr.

Opublikowano
Kolejny maniak mocy. Kup sobie czipa z allegro i zajeździj szrota. Natomiast jeżeli chcesz poprawić osiągi to wybierz się do Kreatora Mocy na hamownie sprawdź co zostało z fabrycznych obietnic i jeżeli jest wszystko ok to na pewno zaproponują Ci jakiegoś fajnego virusa dla poprawienia dynamiki czyli wyrównanie przebiegów mocy i momentu oraz przyrost ok 20% momentu i oczywiście przyrost mocy jednak jest on zdecydowanie mniej ważny. pozdrawiam.
Opublikowano
a ja proponuje zwrócić się do tego pana - http://www.bmw-diesel.pl/viewtopic.php?f=4&t=1316

wiem ze pewnie pojawi się za chwilę kupę tekstów typu niepewny ale warto najpierw poczytać posty w tym wątku

Może i warto jednak bądź co bądź to te chipy Bagora były głównie pakowane do TDSów i przez użytkowników tego właśnie silnika oceniane/testowane/komentowane. Sam z ciekawości w tamtym wątku ów forum zadałem pytanie (jeszcze jedna osoba także zadała takie pytanie) jak to się ma w przypadku silników CR jednak żadnej odpowiedzi nie uzyskałem więc uznałem, że w tych silnikach te konkretne chipy nie były przetestowane więc może nie warto ryzykować żeby być jednym z tych pierwszych. Ale może się mylę...

Pzdr.