Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
co myslicie o obszyciu siedzen eko skóra która kosztuje 25zł metr? :roll: czy warto czym takim obszyac siedzenia? może ktos cos takiego juz robił chodzi mi głównie o trwałos tej skóry :D
tato! tato! dlaczego ci ludzie klekają? bo to bawarka jedzie synku..
Opublikowano
Cena adekwatna do jakosci i sprzedawana jest na MB czyli 1x1,4 dobra skóra na siedzenia to koszt 120 zl M2

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Nie rob tego, chyba ze jezdzisz tylko w dlugich spodniach w lato :P albo w upaly nie zagladasz do auta(ewentualnie masz garaz i klime - ale juz w ostatecznosci. :P )

Strasznie sie poci taka skora i po roku-dwoch juz widac wytarcia. Skora potrafi pekac na szwach i rozchodzic sie. Mam kumpla tapicera, wiec znam troche temat.

Tak jak napisal M-technik dobra skora to koszt min. 100zł za m2, ale sprzedawne sa wlasnie na MB po 1.4 m szerokosci (takie typowki)

Opublikowano
Skóra to dobra sprawa jak jeździsz pod krawatem. gdyż jeans niszczy bardzo skórę a, żeby skóra była w dobrym stanie utrzymana trzeba o nią naprawdę dbać. Jak już chcesz mieć skórę zrób sobie fotele pół skóra pół welur :)
Opublikowano
Tak jak napisal M-technik dobra skora to koszt min. 100zł za m2, ale sprzedawne sa wlasnie na MB po 1.4 m szerokosci (takie typowki)

Normalna skora jest sprzedawana na krowy i liczony M2 :wink:

Co prawda kupowalem 5 lat temu i nadal jak nowa

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
niestety nic nie jest wieczne :( z autkiem i tak nie wiąże sie na dłużej niż dwa lata wiec chyba zaryzykuje :D kremowa skura w bmw wyglada reelacyjnie..
tato! tato! dlaczego ci ludzie klekają? bo to bawarka jedzie synku..