Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam możliwość kupienia samego ekranu 16:9 do E39 w bardzo atrakcyjnej cenie.

Obecnie mam Radio Business CD (szeroki wyświetlacz i pełny komputer) Auto to E39 530D 06/2000.

Chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość wymiany obecnego radia na sam ekran. Bez dokupywania modułu GPS, GSM, TV i innych?

Innymi słowy, czy mogę po prostu zamiast radia wrzucić tam sam monitor będzie to działać(poza funkcją nawigacji, gsm, telewizji?)

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, mam możliwość kupienia samego ekranu 16:9 do E39 w bardzo atrakcyjnej cenie.

Obecnie mam Radio Business CD (szeroki wyświetlacz i pełny komputer) Auto to E39 530D 06/2000.

Chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość wymiany obecnego radia na sam ekran. Bez dokupywania modułu GPS, GSM, TV i innych?

Innymi słowy, czy mogę po prostu zamiast radia wrzucić tam sam monitor będzie to działać(poza funkcją nawigacji, gsm, telewizji?)

Pozdrawiam.

Nie będzie działać, monitor to tylko monitor, końcówki mocy i układy radia w przypadku monitora są w module radiowym w bagażniku, wpisz w allegro BM54 lub BM24. A dodatkowo żeby cokolwiek wyświetlało potrzebny czytnik navi

Opublikowano
no to troche sprzetu ci brakuje tuner, navi , wiazka to totalne minimum lepiej juz kupić chinczyka ktory ma wszytko i wyjdzie taniej
  • 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)
szkoda tylko ze ten model nie odczytuje danych z kompa... wiec nie miał byś dostępu do spalania, dystansu itd. Jedynie taka funkcje posiada D99. Dzwoniłem do tej firmy co sprowadzają to maja w promocji za 3200 :) normalnie 3400 :D Edytowane przez manieksw
Opublikowano
szkoda tylko ze ten model nie odczytuje danych z kompa... wiec nie miał byś dostępu do spalania, dystansu itd. Jedynie taka funkcje posiada D99. Dzwoniłem do tej firmy co sprowadzają to maja w promocji za 3200 :) normalnie 3400 :D