Skocz do zawartości

Na benzynie nie chce wejsc na obroty, ale trzyma równo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.! Mam mały problem otóż na benzynie nie chce wejsc na obroty, dławi sie. Dopiero powyzej 2000 chodzi normalnie :/ Obroty trzyma w miare równo, no ale nie chce sie wkrecac. Wymieniłem przepływke, pod komputerem tez nic nie wykazało, resetowalem kompa ogólnie działamy u mechanika i nie mozemy dojsc dlaczego tak ma... :mad2: Pomozcie :roll:
Opublikowano

moim zdaniem wystarczył by jeden temat z twoim problemem. po co 2 tworzyć?

2.5e pewnie ma...

ja osobiscie bym sprawdził wszystko co jest odpowiedzialne za dostarczenie paliwa do silnika oraz powietrza. swiece bym sprawdził i wszystko wyczyścił. masz gaz?

... kiepski mechanik jak nie może rozwiązać problemu...

Opublikowano
sprawdz świece i kable. mi też tak sie działo wymienilem kable ( które na pierwszy rzut oka były ok) i baska chodzi elegancko
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
swiece wymienilalem niedawno, ale doszlismy do wniosku ze wlasnie kable juz kiepskie... jak wymienie to napisze czy bedzie poprawa.
Opublikowano
Zobacz jeszcze pompke paliwa, jesli nie bedzie dawać właściwego ciśnienia i dawki paliwa to też może miec wpływ na wkręcanie sie na obroty
BAYERISCHE MOTOREN WERKE