Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najlepiej kupić sam sterownik , po wymianie nie trzeba robić żadnej adaptacji :) (przynajmniej u mnie tak było) warto zadzwonić do firm zajmujących się turbinami , coraz więcej jest w stanie naprawić sam sterownik :)
  • 8 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam, rowniez mam problem ze sterownikiem turbosprezarki.

Turbo mam na wierzchu, sam sterownik rozebralem i w srodku wszystko wyglada OK.

Zlacza o ktoryhc byla mowa wczesniej sa wszystkie sprawne i nie uszkodzone.

Awaria sterownika objawia sie obcinanem doladowania praktycznie do zera, bledem po diagnostyce DISem oraz po bezposrednim podlaczeniu sterownika do handyCAN e-actuator testera. Blad wywala na pierwszym tescie przy ustaleniu pozysji skrajnych. Poza tym glosno pracuje...

Mam problem z turbo w e90 - nie załacza sie, nie wstaje, jednym slowem nie zyje...

Czy po właczeniu zapłonu ciegienko ma sie wychylić do skrajnych pozycji ? U mnie podnosi sie tylko na jakies 2-3mm. Po zdjeciu ze sterownika samo ciegno chodzi bardzo lekko.

Opublikowano
Roger Nysa naprawia sterowniki turbiny w naszych autkach.Sam osobiście dawałem ster do niego bo się wieszał tryby awaryjne aż padl calkiem.Wyciągnięcie to chwila pracy i na stół tu z 15min. hot air cyna na srebrze i do roboty.Jeżdze już ponad 2 lata i wszystko zapindala.Także walcie jak w dym do niego ze sterownikami. :cool2:
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, macie może namiar na jakąś firmę co ogarnęłaby/zregenerowała/zamontowała nowy sterownik turbo w okolicach Warszawy?
Opublikowano
wyslij do rogera, albo najpierw zadzwon, moze od razu przysle ci zregenerowany, ty podmienisz i wyslesz mu swoj stary. dogadaj szczegoly i bedziesz zadowolony.