Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Panowie zakupiłem sobie dzisiaj radio ALPINE CDA-9853R. Mam wzmacniacz Blaupunkt GTA 260 + Skrzynia Basowa JBL. Mam pytanie jakie głośniki polecacie na przód? W ogole o ile się nie myle tam są 13 tak? Pozdrawiam
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Podłacze sie do tematu. Tez mam chęć wymienic głośniki w swojej e36 coupe ze standardu na jakieś lepsze i zapytam co polecacie na tylną półkę , drzwi, i nogi przód i ewentualnie jakie dystanse jeśli bedzie trzeba zwiekrzyc średnice. :D Oczywiście bez zmiany instalacji , głośniki chce podłączyc na tych samych kablach a z czasem w gre wejdzie wzmacniacz z jakaś skrzynią basowa i to oczywiście juz na nowej instalacji .
Żyzce wszystkim takich przyjemności w życiu, jakie odczuwa sie siedząc za kierownicą BMW...
Opublikowano
Ja wybralem glosniki na przod Hertz DSK 130 i jestem z nich bardzo zadowolony. Za komplet glosniki plus wysokotonowki wyszlo 250 zeta z przesylka. Narazie podpiete tylko pod radio ale z czasem bedzie pod wzmaka tylko musze go wymienic na jakis lepszy. Slyszalem ze te stare blaupunkty 4100 sa dobre.Jakie macie opinie?
Opublikowano
Kolego swayze możesz wkleić jakiś link np. z Allegro jakie dokładnie masz te głosniczki i czy naprawde ładnie graja ?? Montowałes w okolicach nóg czy w drzwiach?? i jaki dałeś rozmiar seryjny czy jakis wiekszy?? pozdrowianka
Żyzce wszystkim takich przyjemności w życiu, jakie odczuwa sie siedząc za kierownicą BMW...