Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,panowie kupilem amorki bilstein b4 za 500zl przednie mysle ze to dobra cena i mam nadzieje ze to nie podrobki,ogolnie to na co zwrocic uwage czy to orginal czy nie.Mysle nad kupnem sprezyn eibach pro kit z tego co czytalem to obnizaja 30/30 lub weitec 30/15 nie chce duzo obnizac co o tym myslicie,mozecie cos doradzic dzieki pozdrawiam.

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
wszystko git,super spręzyny tylko amortyzatory się nie bardzo do tego nadają.Ich charakterystyka nie jest sportowa,do tego bardziej sie nadają B6 albo B8.Mam w tej chwili założone B4 w touringu i rewelacji nie ma jeżeli chodzi o twardość(są miękkie),do obniżania sie moim zdaniem nie nadają.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Z tego co czytalem to do 40mm mozna na seryjnym amorku a eibach pisze ze mozna zalozyc na serie.Panowie a po czym poznac ze amory sa orginalne,jest wykute logo bilstein i naklejka wygladaja jak orginal ale czy jest cos na co jeszcze zwrocic uwage.
Opublikowano
skoro jest wykute logo i naklejka,a do tego karton bilstein to raczej na pewno są to oryginały.A jeżeli są podrabiane t i tak nikt tego "goły" okiem nie stwierdzi.A gdzie kupiłeś te amorki,że masz takie podejrzenia?
Opublikowano

a od czego sie liczy te 40mm? od jakiego puntku??

mam jeszcze pytanie

ja tez mam zalozone jakies sportowe sprezyny czerwone, i wiecej nic nie wiem. ale przód jest ok ale tyl jest za nisko i kola mi obcierają i czy moge zalozyc na tyl orginaly? mysle ze mi sie troche podniesie.

Opublikowano
skoro jest wykute logo i naklejka,a do tego karton bilstein to raczej na pewno są to oryginały.A jeżeli są podrabiane t i tak nikt tego "goły" okiem nie stwierdzi.A gdzie kupiłeś te amorki,że masz takie podejrzenia?

Nie mam podejrzen jest logo,karton bilstein,poprostu chodzilo mi o to czy cena jest dobra ,kupywalem w sklepie motoryzacyjnym i zapewniano mnie ze sa orginalne.Szukalem po necie i ceny sa podobne wiec mysle ze sa orginalne,pozdro