Skocz do zawartości

POMOCY - servis automatu w e34 540

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję dobrego serwisu skrzyń automatycznych w woj. Pomorskim lub ew. Warmińsko-Mazurskim. Z dzięki za wszelkie informacje.

pozdrawiam

Opublikowano
tam nie znam ale w kraku robilem ostatnio, fakt ze drogo - za otworzenie skrzyni 3 tys pln - ale jak juz zrobili to mozg sie lasuje ;-)
zh
Opublikowano

szkoda ze glupoty pisza na swojej stronie

przyklad:

ZF 5HP18: pojazdy: BMW 320i '93-95 ( w dziale skrzynie)

530i 3.0 V8 1993-95 ZF5HP18 (w dziale auta)

czyli co ? ktora odpowiedz prawidlowa ? moze obie ?

moze jeszcze brakuje paru innych modeli dla tej skrzyni ?

szkoda, bo wygladaja na profi a bzdury wypisuja co podwaza autorytet na sam poczatek

zh
Opublikowano

Oni głupot nie piszą poprostu ty sie nie znasz poczytaj troszke a będziesz wiedział do jakiego modelu jakie idą skrzynie wystarczy sprawdzić w ETK

:twisted2:

www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
Mam gości co siedzieli 9 lat w ASO I wiedzą że te skrzynie są dobre i bez problemu można naprawic ale 2500 na nowych amerykańskich częściach zamiennych do tej skrzyni. Jest to chyba jedna z nielicznych skrzyń gdzie to można dostać bo w BMW kosztuje to ok 1000eur same części Ewentualny problem to to że rozwaliłeś coś co nie występuje w tym zestawie
Opublikowano (edytowane)
Oni głupot nie piszą poprostu ty sie nie znasz poczytaj troszke a będziesz wiedział do jakiego modelu jakie idą skrzynie wystarczy sprawdzić w ETK

:twisted2:

chyba nie przeczytales co napisalem albo nie zrozumiales

wiec ci powtorze: w dwoch roznych miejscach na swojej stronie www pisza, ze ta skrzynia wystepuje w dwoch roznych modelach bmw

gdyby byli profesjonalni (conajmniej w opisie na www) to by sie te wiadomosci od siebie nie roznily tylko byly jednakowe

a na dodatek nawet obie te wiadomosci nie sa pelne i kompletne bo przeciez oczywistym jest, ze ta skrzynia wystepowala w innych modelach rowniez a dodatkowo rowniez w innych markach samochodow

wiec zanim zaczniesz kogos [tu ocenzurowane wyrazenie nieparlamentarne za ktore przepraszam] zastanow sie czy aby na pewno wiesz co w trawie piszczy

jak dla mnie EOT i pozdrawiam

Edytowane przez zyghom
zh
Opublikowano
luzik, to nie moja firma przeciez, mam gdzies co maja na stronie, ale faktem jest jest ze jest to potezna firma i maja sprzet i wiedze do tego typu napraw.Jak zawsze robilem tam skrzynie do aerostara to placilem w granicach 3000. Nawet maja maszyny do rozcinania konwektorw i spawania ich. Jak robilem skrzynie u" pana miecia w garazu w dywitach " (niby profesjonalny warsztat) to samochod moze posmigal z 3 miesiace i kupa.2 razy tam zrobilem, za 2 samochod nie chcial odpalic,bo cos z elektronika pochrzanil ehhh. W Samko mi zrobili porzadnie. Wazne zeby zostawic cala fure , a nie sama skrzynie.

Była E34 M50 2.5 24v :) czerwona

Była Lancia Lybra 2.4 jtd SW lx 2000

Jest Citroen c5 2.2 hdi 2001 exclusive

Jest E34 524 td 1991

1997 YZF 750R (4hd)- sold- nastepny sezon juz hayabusa

http://img244.echo.cx/img244/9103/podavatar6bx.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano
wiec zanim zaczniesz kogos opierd...c zastanow sie czy aby na pewno wiesz co w trawie piszczy

jak dla mnie EOT i pozdrawiam

Zyghom - następnym razem za taki tekst dostaniesz bana.

Pozdrawiam

Admin