Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem owe led w ASO ale mają inne wtyki wystają 2 bolce u mnie są inne,ale po małej przeróbce zamontowałem tylko że komputer pokazuje błąd spalonej żarówki.

Czy wie ktoś dlaczego?

Opublikowano

ja sobie zamówiłem poniższe lampki do podświetlenia tablicy

http://allegro.pl/bmw-led-e90-e91-e39-e60-e61-e70-e82-do-rejestracji-i1210506558.html

podłączyłem pierwszą, sprawdzam świeci :D , patrze na tablice zadnego sygnału o spalonej żarówce :cool2: wiec wymieniam drugą iiiiiii okazuje się że nie działa :mad2: co ciekawsze to jak podłączyłem tą drugą to na tablicy dalej nie pojawił się błąd spalonej żarówki. :shock: mogę powiedzieć że efekt jaki dawała ta pierwsza działająca odpowiada mi wiec nie pozostaje nic innego jak skontaktować się za sprzedawcą i czekać aż mi wymieni tą spaloną

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Już po problemie.

Kupiłem na allegro 2 parę dają lepsze światło bez błędów w kompie.

Wymieniono mi wadliwą lampkę i też mogę polecic to rozwiązanie. Podłączenie zajmuje minute i zero błędów na desce.

Opublikowano
Fakt. Swiatło jest max jasne, aż się na początku zastanawiałem czy nie za jasne. Wygląda jednak fajnie :D No i plus za to, że to plug and play w 2 minuty. Ciekawy jestem tylko jak z trwałością (bo ta pierwsza wadliwa lampka dała mi do myślenia)