Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem swiezo upieczonym wlascicielem 545 (oczywiscie szczesliwym) bo frajda z jazdy jest nieziemska,

ale do rzeczy wzsystko jest ok ale jednej rzeczy nie ma tego co mi sie w V8 podoba , dzwiek .

Chcialbym sie dowiedziec czy bez wydawania 6000 tys zl na eisenmanna sie obejdzie ,

tylko prosze o nie odpow typu jak cie stac na 545 to na wydechy cie tez powinno stac bo powiem wam ze i tak zonie wcisnolem ze tak duzo wcale nie lyka ale po ostatnim wyjezdzie do niemiec chyba sie kapnela i nie chce na razie jej draznic z gory dzieki

Opublikowano

Magnaflow ma swojego dystrybutora w PL. Musisz złozyc zapytanie droga elektroniczną( przez telefon nawet nie dowiesz sie czy jest on dostępny) Co do ceny to kompletny układ co M5 to 8k, wiece 545 jakoś 5-6 myślę.... http://www.magnaflow.pl/

Mam także prośbę jak dowiesz się jaka jest cena to daj znać;)

Opublikowano
Jakobs, mógłbyś zdradzić skąd jesteś? Gdybys założył wydechy chętnie bym podjechał posłuchać jak gada. Myslę ze przy dłuższej podróży magnaflow byłyby trochę za głośne jak dla mnie, ale z miłą chęcią posłuchałbym u Ciebie
Opublikowano

zastanawiam sie jeszcze nad jednym brat ma clk 55 amg tez V8 i powiem wam ze dzwiek poezja

jak bym wstawil koncowy tlumik od amg czy tez by dal takie efekty zaznaczam ze sprawdzalem wymiary i da sie to zrobic troszke spawania uchwytow ,mam na firmie paru spawaczy

Opublikowano

wszystko się da, a efekt będzie napewno, nie wiem jak z osiągami... ja u siebie mam w Compakcie E36 cały układ od M3 E46 a jak wiadmo tłumik ten do małych nie należy :) efekt bardzo fajny, ładnie wygląda i świetnie brzmi :) na Twoim miejscu pokusiłbym się o taki wydech z amg z tym że musisz brać pod uwagę, że taki wydech z amg też tani nie będzie... ale napewno taniej wyjdzie niż nowy Eisenmann ;)

Edit:

tu masz Lorinser'a z Merca, na youtube ogladałem filmy pewnie nie z tym konkretnie wydechem ale brzmi fajnie, wygląda ładnie a w BMW pewnie da rady, tylko też drutować trzeba ;)

http://allegro.pl/mercedes-slk-171-4-rury-lorinser-amg-wydech-tuning-i1204482657.html

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
No i jka tam Jakobs, zamontowales wydech? Jestem z tych samych okolic, tez mam 545 i tez mam zamiar zalozyc wydech Eisenmanna lub Magnaflow. Jesli zalozyles to z checia podjade posluchac a jesli jeszcze nie to moze razem zlozymy zamowienie i dostaniemy jakis ciekawy rabat. Na razie dowiedzialem sie co do ceny Eisenmanna z podwojnym wydechem i gosciu zaproponowal 7100zl z montazem gratis. Troche duzo wedlug mnie. Daj znac...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W USA kosztuje 1.000USD. Więc przy cenie 6.000zł warto się pokusić o import chyba.

webber daj namiary na te wydechy z usa jak mozesz.

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam

posiadam bmw e60 550i

Jaki polecacie wydech by uzyskac piekny dzwiek?:)

Slyszalem ze magnaflow i eisenmann sa najlepsze? zalezy mi zeby w trasie nie byl tez za bardzo uciazliwy, bo na youtube niektore wydaja sie az za mocne :)

Jakas nie tak droga firma jak mgmotorsports w PL godna polecenia?

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...