Skocz do zawartości

BMW e36 320 gdzie zregenerować maglownicę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,jestem mieszkańcem grudziądza i moje pytanie brzmi jak w tytule '' gdzie zregenerować maglownicę '' Może ktoś z Was wie,jeżeli tak to proszę o namiary ( w miarę blisko mojego miasta ) Znalazłem jednego gościa który chce za to 600 zł ( sam rozbierze auto ) nie wiem czy to dużo,czy mało.Czekam na jakieś wiadomości
Opublikowano
na allegro jest kilka firm,wysyłasz a oni ci przysyłają zregenerowaną.Nie kupuj używanej maglownicy bo to kasa wyrzucona w błoto,najmłodsze e36 ma 10 lat więc nie ma co liczyć że kupisz używany magiel bez luzów.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
To akurat wiem,dlatego wole zregenerować swoją maglownicę,a co do wysyłki to raczej nie wchodzi w grę bo zależy mi na czasie,a poza tym wole odstawić cały samochód i odebrać zrobiony.To co zna ktoś jakiś warsztat który się tym zajmuje ( Grudziądz i okolice )
Opublikowano
Dzięki,1200zł to za dużo,szczerze mówiąc myślałem że mi ktoś podpowie gdzie mógłbym znalezć niedrogi warsztat w mojej okolicy,który zajmuje się właśnie tego typu sprawami.