Skocz do zawartości

problem z stabilizatorem tyl w E36 316

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

jednkze mowie wam od razu gdzie sie znajduje z tylu stabilizator???!!!?? albo do czego jest zamontowany??? bo ja go nie widze a tyl beemki strasznie mi lata a amortyzatory 50% sprawonosci mają.

moze ma ktos zdjecie?

bmw E36 316 93r.

Opublikowano

ok dzieki panowie..

ale jeszcze prosilbym o fotke gdzie jest zamontowany (WIEM ZE Z TYLU :mrgreen: ) ale dokladniej gdzie.. bo napewno go nie ma.

Opublikowano
Kolego bo go tam niema i być nie powinno. Co do pływania tyłu sprawdź poduszki przy wahaczu pod progiem i pewnie amorki do wymiany. Poduszki amoryzatora by ci stukały
Opublikowano
Kolego wątpię aby tył latał od stabilizatora :/ Ale wymień łączniki i gumy pod nim to tylko jakieś 70zł. Ale osobiście bym obstawiał tuleje pływającą :/
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
Witam! Pan Wancki z podkarpacia.... miło :8) ja mam M40B16 i tez nie miałem stabilizatora z tyłu... kupilem używke za grosze plus nowe łączniki and jeżdzi się świetnie a mocowany to jest o ile dobrze pamietam do tego wachacza co sprężyny "trzyma" oraz do czegoś jeszcze http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA11&mospid=47434&btnr=33_1004&hg=33&fg=30 nr.5 na zdjęciu w słabszych wersjach silnikowych był opcjonalnie montowany, ewentualnie w zawieszeniu M TECHNIC
  • 2 tygodnie później...