Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie Mam duzy problem z Moca w Moim Bmw Po odpaleniu gdy depne mu na pedal obroty tak strasznie powoli ida do gory sa zmulone i tak samo opadaja przy jezdzie jest podobnie autko strasznie powoli sie zbiera czy to jest wina czujnikka spalania stukowego ?? Czy sie Myle Autka nie moge podpiac pod Komputer bo cos z nim jest nie tak nie moze sie polonczyc Prosze o Pomoc
Opublikowano
Sprubuj podpiac komputer w innym warsztacie to chyba jest kwestia programu sam tak mialem gdy mialem blad poduszki w jednym warsztacie sie laczyl ale nie znajdowal poduszki , pojechalem do innego warsztatu i nie bylo zadnego problemu z laczeniem i odczytaniem bledu
Opublikowano
Dodam jeszcze ze studiowalem to forum i w jednym poscie bylo napisane zeby sprawdzic auto wieczorem gdy jest chlodniejsze zrobilem to wczoraj i okazalo sie ze zapalilo na dotyk moc byla o wiele wieksza co moze byc przyczyna ??
Opublikowano
pojawil sie jeszcze 1 problem auto teraz ma za niskie obroty nawet zgaslo 2 razy i przy gwaltownym dodaniu gazu Strzelio Dzieje sie to wszystko na Paliwie bo na Lpg auto nie ma wcale mocy i strasznie strzela w tlumik i gasnie co to moze byc prosze o szybka pomoc
Opublikowano
Witam. U mnie było podobnie strzelał na Pb w kolektor jak się nagrzał to brakowało mocy a na zimnym silniku chodził pięknie. Na komputerze wyszło ze to czujnik spalania stukowego, ale są 2. Po wymianie auto zaczęło chodzić prawidłowo .
Opublikowano
Bylem dzis u mechanika Stwierdzil ze to wlasnie moze byc ten czujnik jutro bedzie sprawdzal co i jak wiec dam znac malo tego okradli mi samochud wlasnie u tego mechanika ukradli tube radio Rozbili szybe czy ktos orientuje sie moze Czy moge Sciagnac jakas kase za te straty od Niego ?? Bo auto bylo na jego odpowiedzialnosci ??
Opublikowano
Jak zostawiles u mechanika to powinien on odpowiadac teoretycznie. W praktyce wiadomo jak bedzie . Pozdrawiam
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A ja powiem trochę inaczej, weź przyjrzyj się silnikowi i zobacz dokładnie czy żaden wąż nie spadł. Zobacz na krokowy pod kolektorem i inne połączenia. U mnie zazwyczaj po strzale mocnym coś spada i wtedy źle chodzi. Zobacz też na wąż odmy.
Opublikowano
dowiedzialem sie ze zalewa Swiece paliwem dostaje za duzo dawke Mechanicy nie moga dojsc dlaczeg jutro beda podpinac inny komputer twierdza ze on moze tak mieszac Mial ktos kiedys taki problem z dawka paliwa prosze pisac bo auto stoi miesiac u Mechanika a mi rece opadaja