Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Otóż, dopadła mnie następująca przypadłość. Dziś rano po odstawieniu auta po jeździe włączyło się coś jakby chłodzenie silnika ( kluczyka nie było w stacyjce ), a niecodzienną sprawą jest to że chłodziło tak długo ( parę godzin) aż się wyładował akumulator !. Czy któryś z Was może mi uświadomić ocb? Mam nadzieję że jak wymontuje akumulator i naładuje go to mi sie to znów niestanie, może ktoś ma jakiś pomysł co zrobic?

...::: Banditen Motoren Werke :::...

Dlaczego BMW?? Bo przedni napęd jest dla małych dziewczynek ;P

Opublikowano
no ok, a co z tym fantem zrobić?:)

Opublikowano

wymienić .... nie da się naprawić!!!

a chwilowo odłącz wtyczkę która jest jak patrzysz z przodu na auto po lewej stronie obudowy wentylatora ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
ok, a kolego może mógłbyś potwierdzić mi czy dobrze myślę, moduł o którym mówisz znajduje się za skrzynką bezpiecznków, tak jakby za schowkiem?

Opublikowano
ok, a kolego może mógłbyś potwierdzić mi czy dobrze myślę, moduł o którym mówisz znajduje się za skrzynką bezpiecznków, tak jakby za schowkiem?

nie moduł jest razem z wiatrakiem jak go wyciągniesz to zobaczysz....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

Witam

Ja miałem to samo i trwało to trochę za nim wymienilem :) ale sporo jest tych wiatrakow w sieci wiec kup całość i nie baw się, bo ogólnie ktoś na forum opisywał jak to rozebrać i naprawić ale to raczej zabawa dla elektronika

Tworzymy własny styl, który kształtuje się poprzez pomysł na architekturę...

www.pwarchitekci.pl