Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
chłopaki, chłopaki. Ja bym się nie czepiał. Naklejka na klapie naklejką, ale żaden z Was pewnie auta na oczy nie widział, a zdjęcia kiepskiej jakości. Nie można tak od razu na samochód napluwać... :)
Opublikowano

JA mam przejechane 39tys. i wiem jak wygląda samochód pod maską przy tym przebiegu :)

no chyba że ten stoi na placu z otwartą klapą :mrgreen: co do foteli to właśnie skóry zawsze zdradzą duży przebieg samochodu, te mi nie wyglądają na 34 tys. :mad2:

Może się mylę i masz rację że nie widziałem tego auta na żywo, ale sam fakt że auto jest z 2006 r i ma taki przebieg to już daje do myślenia....

Opublikowano
Tak 3 ale żadną nie jechałem :)(: mniej więcej wiem na co zwrócić uwagę dzięki forum a przede wszystkim Hubertowi :) te co widziałem to srebrna komis Kraków była dobrze bita z przodu po nr vin doszedłem kolejna Myślenice auto z wykasowaną historią nr vin i trzecia kol.krakowa bez rozpórek koleś mi nagadał że jak chce urwać z ceny to żebym mu takich bajek nie opowiadał że czegoś nie ma bo on taką kupił i nie ma już takich zadbanych :) Wstawiłem już linki do tych jedynek wcześniej i podpierając się opinią forum nie kupiłem bo po co wydawać tyle kasy na coś co jest niepewne poczekam jeszcze bo widzę że tanieją też trochę :) tak że moje poszukiwania trwają co prawda długo ale przynajmniej jestem przekonany do tego co kupić szkoda że 1.6 są słabe i mają ten nieszczęsny napinacz rozrządu niefartowny i np że 6 biegową trudno znaleźć.Nie jest trudna dać za samochód 38k-42k a później włożyć jeszcze 3k-4k żeby móc jeździć bo nie wszyscy sprzedają cacko tak jak Hubert :)Pozdrawiam posiadaczy seriess1 !!! :cool2:
Opublikowano
nie wiem gdzie to pokazac wiec tutaj wrzucam

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/topic16876_Black_E87_120d_HAMANN_1er_BMW_-_E81___E82___E87___E88.html

:cool2: porto ta bierz albo jakies inne z syndykatu!

Jezdzi ona po Krakowie , kiedyś była też i na allegro ale kupca chyba nie znalazła

dokladnie, z tym, ze na allegro stala na takich felgach jak moje - styling 108

Opublikowano
sąsiad ma takie w E60 czarna i czarne tak że prezentacja jest :cool2: a co do tej czarnej e87 to też ją widywałem i właśnie ona mi wpadła w oko jako jedynka która zadecydowała o moim podejściu do tej bryły i ogólnie JEDYNECZEK ale dlaczego tak trudno znaleźć taką na moje wymagania??Może mam złe kryteria, na raz chce za dużo ale auto za 38k i w gorę powinno już mieć klimatronic podłokietnik no i stać przynajmniej na alu BMW najprostsze a nie tylko stalówki,stalówki to jako drugi komplet raczej czy z dużo wymagam??
Opublikowano
Podlokietnik felgi czy fotele sportowe mozesz dolozy

c po zakupie.

Podlokietnik i felgi zgoda, z fotelami juz jest wieksza rzezba, bo zeby nie wygladalo to potem jak kwiatek do korzucha poza fotelami trzeba przelozyc tez reszte wnetrza (obicia drzwi, tylnia kanapa) - generalnie robi sie juz z tego wieksza rzezba.

Pzdr, MtothaJ
Opublikowano
Może mam złe kryteria, na raz chce za dużo ale auto za 38k i w gorę powinno już mieć klimatronic podłokietnik no i stać przynajmniej na alu BMW najprostsze a nie tylko stalówki,stalówki to jako drugi komplet raczej czy z dużo wymagam??

przy tych wymaganiach do wyposażenia i budżecie jak poszukasz to znajdziesz ale równocześnie musisz się pogdozić z jedynką, która zeszła z taśmy gdy prezydentem był Kwaśniekwski, przybyła do kraju na lawecie z przebiegiem 200 tys km i wyżej, przeszłości u blacharza i lakiernika lub wśród powodzian :wink:

a tak na poważnie za te pieniądzde albo szukasz dobrego i sprawngo egzemplarza bez wymagań co do wyposażenia albo fundujesz sobie M-pakiet lub inny szał po przejściach, jest jeszcze jedno rozwiązanie, czekasz rok lub dwa aż sie jedynka jeszcze bardziej zestarzeje i z tą kasą będziesz mógł zaszaleć. Żebyś mnie źle nie zroumiał, ja też chciałbym dobrą jedynkę nabyć nawet poniżej 30 tys zł, kto by nie chciał, o X5E70 za 50 tys nie wspomnę. Niestety to dzisiaj za mało :cry2:

Opublikowano

Witam,

jak dla mnie to trochę podejrzana, szpary są za duże przy lewej lampie przedniej oraz spasowania prawego przedniego błotnika z drzwiami...

oraz maska z grillem. Może się nie znam ale dziwnie to wygląda wszystko :mrgreen:

Gessi ma w 100 % rację, nie ma bata żeby znaleźć dobrze wyposażoną 1 w tej cenie, prawdzie okazję zdarzają się niestety bardzo rzadko - Huberta jedynka byłą jedną z nich :cool2:

Opublikowano
Hej tak wiem że budżet jest niezbyt ale szukam co mam zrobić do wszystkiego doszedłem sam to i do JEDYNKI dojdę,oby nie za późno :)a widziałem te oferty niebieska gdyby miała silnik srebrnej :)i tak właśnie się dzieje :)niebieska ładna małe defekciki to nic ale silnik wole już 118 2.0 280 N•m przy 2000 moment już nie ten co 116 150 N•m przy 4300 i efekt jest niby można poszaleć 116 ale jeśli już stawiać to na diesla. Pozdrawiam muszę się uzbroić w cierpliwość i wszystko :)